28

Анонимен

преди 9 години

До наемни войнициo6te e rano..., za BG naroda podobni fakti sa vse o6te kleveti . Ako sled 5 godini se seti6 za tova , pripomni go pak.

27

Анонимен

преди 9 години

Да им е честито,дано там скоро да има и малък Афганистан,Ирак,Либия,Сирия ,а при повече късмет да се появи и първият *** щат който да събере всички *** на едно място където те да заживеят щастливо.

26

Анонимен

преди 9 години

ако въобще има държава с успешна интеграция на малцинства и народи това е сащ. бг е пример за най бърза ***

25

Анонимен

преди 9 години

До наемни войнициНЕ са!

24

pastoral

преди 9 години

малък щат в щат от щатите. едно време съдбата ми ме срещна с млади кюрди. те бяха главно не недоволни, а направо разярени от "запада", че помага (въоръжава) турция, която беше във война с тях. поговорихме си надълго във времето по разни теми. накрая те ме приемаха така, сякаш съм един от тях... нещо като олд шаттерханд. ;-))). всъщност, минах оттук само да попитам има ли в сащ и "малък ***" и какво правят те там?

23

Анонимен

преди 9 години

Хайде да заминават нпри тях и хилядите сирийски ,либийски и иракски бежанци.Те са продукт на политиката на САЩ в района.

22

Анонимен

преди 9 години

До наемни войнициTi ako postavish taka neshtata ...nie pyk kakvi zverstva sme pravili pri arabskite nashestvie mejdu 700 - 1000 godina ne e istina :) neshtata sa bili razlichni godinite sa bili takiva , voina vse pak.

21

ДНК експертиза

преди 9 години

ромите от България и кюрдите се разбират прекрасно в Германия , при една ДНК експертиза ще излезе че нашите роми са кюрди

20

Анонимен

преди 9 години

къде се намира на Картата на Света този кюрдистан , нема такова нещо

19

наемни войници

преди 9 години

Кюрдите не са ли тези наемни войници по време на Османско , които са изнасилили 1000-ди български жени и обезглавили 1000-ди български мъже

18

do 38

преди 9 години

takav kato teb trqbva da se izbie,osven smart i krav taq kratuna drugo moje li da izmisli.

17

Анонимен

преди 9 години

ne razbrahte li 4e takava izmislena Darjava kato kurdistan ne sa6testvuva

16

Анонимен

преди 9 години

Алоооу, я кажете как се заминава за САЩ като кюрдски бежанец, че да замина и аз за там.Много съм бял, ама като се топна 2-3 пъти в нашето море и ще изляза с дълготраен кафяв цвят и ше мязам.Ама как се заминава ейтака за САЩ незнам, та затова питам, че за ко да се мъча и да чакам лотарията кат може да стане веднага

15

Гласът на народа

преди 9 години

Че и тук вече има Кюрдистан, стотината хиляди сирийци всъшност са кюрди, правнуци на незабравимия башибозук! Конграчулейшънс тикви!

14

Az

преди 9 години

Честито им на американците. Отглеждат си змия в пазвата.После ще се вайкат , ама късно е чадо.Тая статия е промиване на мозъци. Със сигурност платена.Канят ни да се радваме на бежанците.Малко ли са ни тук ц.ганите???

13

Анонимен

преди 9 години

До Райна майна.Стига спами боте!!!!

12

..

преди 9 години

Tia sa po nagli I ot balgareto vav USA

11

Анонимен

преди 9 години

Пак съм тук

10

lol

преди 9 години

простият народ така и не успя да разбере структурата на обществтото в щатите. в къщи може и баница да печеш, байрам да празнуваш, *** на сикхите да сложиш...няма значение - на верандата виси американския флаг. утре като стане проблем американеца вади 2-та пистолета и пушката, която има и отива на бой. а простия народ какво прави - дели се..било то по секс. ориентация, религия (уж турци), етнос (***) и т.н. За това едните с 200 години история управляват света, а другите псуват по форумите...

9

кюрд рекърдс

преди 9 години

Кюрд рекърдс представя Кюрдския игрален филм Добрите терористи, с участието на ер доган барак обама .... статисти Бойко Борисов Плевнелиев и др. Гледайте и се наслаждавайте.