32

Анонимен

преди 9 години

Плевела и Тиквата искат да позлатят още един път монополните ВЕИ и американските тецовеЕнергийният борд се представлява от самите монополи,които ще определят цената на тока !!!!!!!

31

от 33 - 2

преди 9 години

От друга страна - заради комисионните, лични и партийни, отрасъла трябваше да се яхне. И как става това, от една страна с гласуването на нови или подходящи промени в текстовете на законите, от друга - с назначаването на едни наши момчето на подходящите позиции. Лесно и удобно, и най-вече - ефективно.Това важи както за исканите оставки сега, така и за назначенията преди, не без участието на силните на деня. Нима на никого не е ясно, че 1-та задача на всеки концесионер е да си избие комисионната?

30

Енергетик

преди 9 години

Цялата работна програма на проверката на ВЕИ-тата и начинът им на присъединяване през 2012 година съм я направил аз", коментира Божков.-Е само заради това трябва да си вече в затвора

29

Сергей Станишев

преди 9 години

Ега ти и Държавата щом и аз бях Премиер, а иначе съм специалист по копчетата на униформите в червената армия. Ама какво да кажа след като Доган-султан вика ти ще си.

28

Анонимен

преди 9 години

Омерзен и комунист - това са две несъвместими понятия!

27

ad

преди 9 години

Това Чубака ли е??

26

Анонимен

преди 9 години

Лоджиите няма ли да отстрелят този Еленко, а?

25

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да се каже в случая на 50% ще е вярно! Но истинската беля идва от политиците, били те в момента държавници или депутати, защото ги интересуваме само преди избори, през останалото време грижите и вниманието са им са насочени към "Солунските митници", били те в енергетиката, строителството, търговията. Заради износа на дървен материал за Турция и Гърция си унищожихме горите с огън и сеч, а това е бумеранг, който предстои да се завърне със страшна сила. И ще платим с безводие и порои

24

Анонимен

преди 9 години

точно така: уволнете лекарите, защото българите се разболяват; уволнете полицаите, защото все още има престъпност; уволнете учителите, защото деца не се раждат; закрийте университетите, защото всички бягат в чужбина; изгонете икономистите и инженерите, защото нямаме икономика и промишленост и оставете само политиците да приказват. после от държавата ни може да се получи един хубав филм за Мистър Бийн.

23

българска простотия

преди 9 години

Всяка цивилизована държава си има СТРАТЕГИЯ ЗА ВСЕКИ ОТРАСЪЛ, а назначените специалисти изпълняват тази стратегия. Обикновено е дългосрочна, у нас няма даже и едномесечна. Работата на експертите е да ИЗПЪЛНЯВАТ и постигат по-добри резултати, а не да се правят на политици и премиери. КАК и КОГА точно това служебно правителство, с 3 месечен мандат, изработи дългосрочна стратегия, провери, че тя не се изпълнява и взе да уволнява? Не ме разбирайте погрешно, и следващите ще направят същото!

22

и какво стана?

преди 9 години

всяко ново правителство идва с голямата лъжица; казва, че ще оправи енергетиката, обвинява ДКЕВР; сменя шефовете и слага свои хора; после новите идват, казват, че всичко е заради ДКЕВР, сменят шефовете, слагат свои хора..и така се върти. Значи, или проблемът въобще не е в ДКЕВР, или всички са некомпетентни, или следва да се закрие ДКЕВР, да видим кой ще им е виновен тогава.Иначе разните му пожарникари, 'хидро-инженери', писатели за съветската униформа и прочие винаги разбират от всичко:)

21

избирател-безпартиен

преди 9 години

Всичко, което казва и прави Б.Борисов , още веднъж подчертава, че в момента той е най- подготвения Държавник. Искаме или не той трябва да бъде Премиер. На другарите ще им кажа да избират . Мишето Миков-пиянде и ***, Бареков-наркоман и луд за връзване, Радан Кънев-мижитурка и пудел на Иван Костов. Това предлага политическата сергия в момента. Иначе е лесно да се псува , но Премиера трябва да има опит и качества. Б.Борисов е бил Гл.секретар на МВР, Кмет на София , Министър председател .

20

Анонимен

преди 9 години

Докато всички супер калинки както сполучливо ги нарече др. Р.Петков от БСП и ДПС не се изчистят от корен като плевели , няма да има управия в нашата Държава. Над 65 години комуно-социалистите крадат от енергетиката и сега олеле майко . Тия *** от БСП само със сила можеш да ги махнеш. Браво на Близнашки.

19

Анонимен

преди 9 години

Мракобесната герберастка чистка няма да остави и една позиция в България, където да не седи корумпиран престъпник. Не за затвор, за бесило са предателите, които продава родината си.

18

(не)случаен минувач

преди 9 години

Познавам Елекко Божков от далечната 1986 г. 9тогава бях млад инженер в АЕЦ Козлодуй, а той беше някакъв малък шеф в ТЕХЕНЕРГО, правеха нещо във връзка с пети блок). Не го познавам добре, но се говореше, че добър специалист. Също зная, че в зората на демокрацията Еленко тру=ъгна да вее сини знамена по площадите, докато другите му колеги от ТЕХЕНЕРГО си останаха професионалисти. Амбициите му явно надхвърлят възможностите му. И не е червен *** - политически чергар е, а това е по-лошо...

17

Румен

преди 9 години

Е къде се е видяло в България , червен кадър да подава оставка, марш от там бе НАХАЛНИК.

16

ruseborn

преди 9 години

Няма честен българи. Ако въобще сте българи, умешано, жалко племе! Вън от страната и си хвърлете паспортите от мостовите като преминете...

15

плEVNелиев изЧЕЗни

преди 9 години

Ясно е какво се случва. Това е едиснтвеният състав на ДКЕВР, който тръгна против интересите на ВЕИ-олигархията, ЕРП-монополите и двата американски ТЕЦ-а, с безумните им изкупни цени. Всички тези крвъпийци са така близки до плEVNелиев, че първата задача на правителството на НЕбългарина, е да изгони тези, които поне малко тръгнаха да защитават интеррсите на народа, а не на олигархията.Но, когато февруари месец НАРОДА скочи, тогава със сигурност ще го отнесе плEVNелиев.

14

?!?

преди 9 години

Тоз природен феномен е нарушил едни интереси на други бая е дал, но сметката е на НЕК по-точно наша, ей затова трябва да се маха. С тово некадърно управление и за енергетик за селска подстанция не става.

13

Нямам интереси

преди 9 години

В последните няколко години в политиката влизат все дялани камъни, хора ***, готови да минат през всякакви партии, но верни на олигарсите и мафията. Нека сега протестиращите по улиците си отговорят такива лица ли искаха да имат в ДКЕВР и защо сега мълчат и не протестират? Ако предишният шеф на регулатора Ангел Семерджиев е злоупотребил, то Еленко Божков има много по-голям потенциал да злоупотребява, защото зад гърба му са хора като Кирил Добрев и Румен Овчаров, коментира пред Faktor.bg