16

до Камеран

преди 9 години

Когато Крим направи референдум и се присъедини към Русия,към която е принадлежала векове виехте от злоба,заплашвахте със санкции,не признавахте правото им на самоопределение,сега пак Русия ли ще е винована?

15

Анонимен

преди 9 години

Днес шотландците, утре индийците и арабите. И накрая ще станат 4-ри Лондона.

14

до 10

преди 9 години

Точно така, шотландците са готини хора, а англичаните са умрели в кожите си ***. Уелсците и ирландците също са по-готини, само господарите са известни като неприятни и надути типове.

13

проруска

преди 9 години

Тоя *** Камерън не може да си оправи Англия, ама иначе квичеше за Украйна. Сякаш някой му иска мнението.

12

Анонимен

преди 9 години

Бритите кога ще спретна "антитерористична" операция за запазване на суверенитета?Да брим колко самозапалени и самовзривени шотландци ще има...

11

Трайчко Костов

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ БКП!

10

Анонимен

преди 9 години

наскоро си говорих с една пенсионирана шотландска професорка по повод референдума. тя каза, че всички го искат в сърцето си, но най-вероятно ще си останат по къщите, защото са объркани и се страхуват. аз й казах, че след време внуците им няма да им простят това предателство и ще ги обвинят, а жената се разплака и ми обясни: 'след толкова години под чужда власт, ние изгубихме чувството си за държавност и не знаем какво да правим със свободата си, затова не я ценим'. звучи ли ви познато?

9

Анонимен

преди 9 години

шотландците са точно като българите, и по-точно родопчаните. изключително честни, гостоприемни, доста първични, леко наивни, в началото те гледат като темерути и 2 минути по-късно те дърпат да спиш у тях и да се черпите цяла вечер. постоянно повтарят как искат самостоятелна държава, но нямали опит и се страхуват дали ще се справят, а англичаните само това чакат. имат единствената питейна чешмяна вода, невероятна природа, чист въздух, красиви плажове и също като нас не могат да оценят страната си

8

бастун

преди 9 години

До Българин или ще кажат че шотландците са анексирали част от кралството ако референдума успее

7

Anti-U$A

преди 9 години

А, ако гласуват За? Какво правим? Казвате, има си установен сценарий...изпращат се паравоенни формирования, американски наемници(разбирай американска войски), шотландците се обявяват за "терористи-сепаратисти)" и биват засипани с бомби.Цялото това "демократично" клане остава скрито от "будната" общественост, защото медиите, които са монополизирали общественото пространство са собственост на няколко олигарси, като Мърдок, примерно.

6

Българин

преди 9 години

Я сега Великобритания да прати армията за да се разправи с "терористите"

5

Анонимен

преди 9 години

не мога да разбера какъв е проблема Шотландия да е независима държава и да си запази кралицаат и паунда- в Канада случаят е такъв. Камерън лъже като за последно, защото шотландия определя почти една терат от БВП а обединеното кралство.

4

камерън лисицата

преди 9 години

скъпи шотландци, останете във великобритания само още 20 години, че добиваме петрол за 80 милиарда евро на година от вашето море. в замяна може да ползвате нашата валута британски паунд и да гледате какви красиви замъци си е построила нашата кралица във вашите земи. и вижте как просперира северна ирландия, хората от щастие постоянно хвърлят фойерверки пред нашите полицейски управления.

3

РАЗВОД МИ ДАЙ

преди 9 години

и повече не ме търсиХайде КаМЪрРън пускай бомбите на терористите в ШотландияИнгилизите са гадно племе

2

NORMALEN

преди 9 години

SVOBODA ZA SKOTLAND,NIK NE ISKA DA GIVEE V ROBSTVO. ZASHTO PLACE KAMERON--NALI E DEMOKRAT.NIKOI NE BIAGA OT DOBRO.SEGA SKOTLAND POSLE I DRUGITE. AMIN.

1

Анонимен

преди 9 години

Сега е моментът шотландците да се отделят от игото на Великобритания! Да осъществят мечтата на Уйлям Уолъс за шотландска независимост, въплътен от Мел Гибсън във филма "Смело сърце"!