39

Вложителка

преди 9 години

Тая банка дори в София имаше 4 клона на кръст и почти никакви в провинцията, дори повечето софиянци, които не се бяха разровили специално коя банка е най-изгодната, въобще не знаеха за нея, иначе всички щяха да са си сложили парите там. А тия ми говорят за бабите от селата, дето сигурно само те имат влогове до 1000лв., ама те са контингент на ДСК, къде ги смятат в КТБ?!

38

Вложителка

преди 9 години

Абе тия чуват ли се какво говорят - "вложители с влогове до 1000 лева!" В КТБ - банката, която пускаше реклами с послания "добре сте дошли само с големи суми, с дребните пари си купете нещо"! Кои са тия несъществуващи вложители с такива стотинки, независимо в коя банка, хеле пък в КТБ, ха!

37

Анонимен

преди 9 години

Искров ще ми вземат къщата.Ти явно имаш две сърца защото едното ще ти го взема.Игра си играете.А мустака ако ми се яви лелелеллеллелеееееееее

36

ией

преди 9 години

ВСИЧКИ ПРИКАЗКИ ,ЧЕ СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, ЧЕ СМЕ В ЕС ,ЧЕ БАНКОВАТА СИСТЕМА Е СТАБИЛНА И ТН. -РУХНАХА! СЕГА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ДА ВЗЕМА ДЪРВОТО, ЧЕ В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ НИ СМЪКНАТ И ГАЩИТЕ ОТ ДИРНИКА...

35

Анонимен

преди 9 години

Някой вярва ли ,че има закони в тази държава?ДА +,НЕ -

34

ПОП

преди 9 години

ВЕЧЕ НЯМА КРИЗА, САМО МЕД И МАСЛО, И БЛИЗАШКИ ! НЕКА ДА ЗАБРАВИМ ВСИЧКО И ДА СЕ РАДВАМЕ НА ПОБЕДИЛИЯ КОМУНИЗЪМ- ***, *** ОТ БАНКЯ, БЛИЗАШКИ... ТОКА ДА ГО УВЕЛИЧИ НОВИЯ ДКБЕР, МНОГО МИ Е ХУБАВО, ГЛАШАТАИТЕ НА Б.Б. МИ КАЗАХА ДА СЪМ ЩАСТЛИВ, ОТ НОВА ТВ МИ КАЗАХА, ЧЕ ЖИВЕЯ ВЕЧЕ ДОБРЕ ,,ЗАЩОТО ОРЕШАРСКИ ГО НЯМА. ДАЛИ СЪМ *** ДА ИМ ПОВЯРВАМ ??????????????????????

33

Богдан

преди 9 години

До 1000 лв на ден ли !?..или само толкова от сметката..не разбрах.

32

Анонимен

преди 9 години

А, аз си мисля,че и доста банкери високо в йерархията, уж запознати с тази изменчива материя са вкарали огромни депозити в тази банка.И доста финансисти,икономисти и експерти в тази област са се "нахендрили" яко.Извинявам са за грозната дума и жалко за дребните вложители.

31

Анонимен

преди 9 години

управляващите банки и други са измамници но същите са вложителите за големи проценти . как ще ги измамиш управляващите като сте измамените измамници.

30

Асан

преди 9 години

До Анонимен33Хас бате съм солидарен ва-а ,никога не плащам ток ,вода и данъци ва !

29

Анонимен

преди 9 години

Тука много капацитет сипете бе ? Валутния борд трябвало да се махне ???? ТИ *** ли си ? В момента в който махнем валутния борд и хляба ще ти стане 10 лева без да ти е мръднала заплатата. Бива ли да сте толкова ***, а с толкова голяма уста? Понякога сериозно се чуда кво права в тая държава заобиколен от индивиди, които дори не са се качили на човешкото стъпало в еволюцията, а искат да управляват света с глупостите си.

28

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се търсят начини да се натикат всичките управлявали 25 г. и конфискация на откраднатото!А всичко друго е лъжа и измама !

27

Анонимен

преди 9 години

Това само ще засили паниката в другите банки особено сред малките вложители. Някой ако има вложени 10 хиляди лева, а получи само хиляда лева, ще бърза да изтегли и да държи в дюшека.

26

Анонимен

преди 9 години

най напред като се започнат да връщат парите на тези измамници "вложители"да ги осъдят защо искат 8-10% лихва когато на БНБ е обявила законната около 3-4 %

25

до 27

преди 9 години

Ами точно това е целта на олигарсите - да махнат валутния борд, да вдигнат умишлено инфлацията, а те са майстори в това, веднъж вече го правиха през 1996г. и тези стотици милиони в ?, които са изтеглили кредити и трябва да ги връщат при една голяма инфлация ще върнат жълти стотинки, е така се правят милиони на гърба на бедната държава с лош материал, както ББ правилно каза! Щто продължават да гласуват за БСП и да ги държат на власт и да им дават възможност да крадат милиарди!

24

Анонимен

преди 9 години

Валутния борд трябва да се махне, защото причинява дефлация, безработица, банкови фалити и обезлюдаване.

23

избирател-безпартиен

преди 9 години

Всичко, което казва и прави Б.Борисов , още веднъж подчертава, че в момента той е най- подготвения Държавник. Искаме или не той трябва да бъде Премиер. На другарите ще им кажа да избират . Мишето Миков-пиянде и ***, Бареков-наркоман и луд за връзване, Радан Кънев-мижитурка и пудел на Иван Костов. Това предлага политическата сергия в момента. Иначе е лесно да се псува , но Премиера трябва да има опит и качества. Б.Борисов е бил Гл.секретар на МВР, Кмет на София , Министър председател .

22

да

преди 9 години

ама не

21

Анонимен

преди 9 години

Все пак ще вземат нещо, щото Мустакатия комунист и авера му Пеевски отдавна са си взели стотици милиончета за сметка на наивните хора, които си мислят, че като вложат няколко стотин хилядарки заради голямата лихва ще спечелят бързи пари без да съобразят, че само пирамида може да даде такава голяма лихва, някъде беше около 3 пъти по-висока от другите банки, та сега риват, а га взимаа гулемите лихви не риваха нали?!! Не знам защо, но изобщо не ми е жал за тях! Поели са рискове като са вложили пар

20

Черен Петър

преди 9 години

Търсели се начини...Ала-бала се търси.То вече и два месеца по-късно България търси Цветан Василев да го пита де са парите.Службите и държавата търсят да мине време.Защото много люде на държавна служба са замесени в източването на банката.БНБ вече печата пари. Вече е платила 26 милиона за хартията.Сериозна обществена поръчка за благото на едно общество.Няма друга нация и друг народ, който ще преживява едно и също нещо по няколко пъти.Фараони, пирамиди, обръчи, и още геометрия и аритметика