5

Анонимен

преди 9 години

Rusia e AGRESOR ot purviq den .

4

Анонимен

преди 9 години

"ОССЕ праща наблюдатели да следят ситуацията в Югоизточна Украйна"Русия приема хуманитарните организации и мисиите им, за разлика от САЩ, които твърдят, че във всяка хуманитерна пратка от Русия има отрова, химическо оръжие, танкове и десантчици на Русия. И така като се замислим не Русия бомбандира Сърбия със снаряди и бомби с убеднен уран.

3

Анонимен

преди 9 години

Ако имаше поне едно и най, най-дребно доказателство, че Русия се намесва в тази гражданска война, то платените от САЩ медии по десет пъти на ден щяха да го повтарят в новините си и всички вестници всеки ден на първа страница щяха да го повтарят.Защо Украйна, САЩ и ЕС не искат да се разследват масовите убийства на мирни хора в региона, изгарянето на живи хора в Профсъюзния дом, бомбандировката на болници? Какво стана с разследването за сваления самолет, защо замълчаха? Защото Киев води войната

2

Анонимен

преди 9 години

ОССЕ изпраща платени *** за да засилят информационната война срещи Русия. Украина с помощта на САЩ прави етническо прочистване, геноцид срещу руснаците и света им ръкопляска. Когато сърбите направиха това в Косово и Хърватска защо не защитиха Сърбия както сега защитават Украина?Руснаците както всички други хора по света имат право да живеят, а според Хартата за правата на човек на ООН имат прави и на самоопределяне.

1

Анонимен

преди 9 години

Руската агресия срещу една независима и суверенна държава продължава.Европа спи, както през 1938-***...