10

BG

преди 9 години

Преди външната намеса Сирия имаше здрава икономика, добро здравеопазване и образование. Беше светска държава и мирно съжителстваха различните етноси и вероизповедания. Внесоха им тази война и никой не се замисля кой я измисли. Жалко, беше подредена страна. Сирия не е Афганистан или Ирак, или дори и Либия. Лошото е, че няма връщане назад и много трудно ще се върне мирът

9

Мартин

преди 9 години

От тези 3 милиона колко ли са "бежанци от ИДИЛ (ИД)"

8

юнака

преди 9 години

веднага всички бежанци да ги приемем в нашта икономическа стабилна държава.

7

БГ турчин

преди 9 години

Да ги приемат в Булгаристаня и следващите избори ДПС да сме първи!

6

Богдан

преди 9 години

До До 4 БогданТо да са само сирийците..виж всичките които са се юрнали към Европа и Америка на какво мязати за какво си мечтаят,да се докопат до социалните им фондове и да си развяват байрака,като всъщото време не подлежат на никакво интегриране..Тези които идват нелегално тук са същите,само че Б/я е бедна и нямат файда от фондовете,само документ им трябва,затова лъжат ,че техните са загубени..ти виждал ли си ги в "Овча купел" какво правят и какви ги говорят..?

5

До 4 Богдан

преди 9 години

Богданчо много добре си се издържаха Сирийците преди да се намесят САЩ и ЕС.

4

Анонимен

преди 9 години

Някой верно ни прави на будали,и 6.5млн души не прави 50% от населението на Сирия.Но все пак да благодарим на Щатите за бежанците и за инфото.

3

Богдан

преди 9 години

Не мисля че ЕС и САЩ ще могат още дълго да хранят и издържат останалия свят,който освен да се размножава и размахва оръжие,не знае какво е работа,производство,дисциплина а само иска изкривени права и свободи!

2

Продажен БГполитик

преди 9 години

Оххх-охх 3млн. по хилядарка да им взема чудно ще стане.А на тия дето не ги искат ще им кажа,че не са толерантни и безчувствени.

1

Анонимен

преди 9 години

А тези от Украйна- над 1 милион.Където ФАЩ решат да демократизират, последствията са такива - милиони бежанци, стотици хиляди избити и милиарди по сметките на корпорациите.