31

Анонимен

преди 9 години

предкулисието премахна още една пречка пред печалбите на енергийната олигархия.

30

31

преди 9 години

А нещо да кажеш, щом е така защо тия не вдигнаха тока, а ще го вдигнат твоите гербере, дето нямат нито една фотоволтаична панела и *** от глад и човеколюбие към бг електората...трогърбъвтрълч

29

Анонимен

преди 9 години

вече се съмнявам в победата на гробокопачите. Щом толкова се развилняха, явно това ще им е властта - още два месеца и завинаги гейм овър. Народа явно е прогледнал, колкото и най-многобройната *** тайфа ала странджата и цоциолага да слага минуси и плюсове.СВОЛБОДА! СВОБОДА!СВОБОДА!

28

Анонимен

преди 9 години

Не наричай крадци хора, които защитиха много пъти държавния и твоя интерес ако си обикновен човек де а не енергиен мафиот. Сега новите слуги на мафията като изпълнят предизборното обещание за 50% увеличение и започнат да ти идват сметките трябва да увеличиш рязко гербъвото тролене да избиеш загубите :-) :-) или не ти пука че ти потребяваш, а сметката ти я плаща червената баба от мизерната пенсия

27

vesko02

преди 9 години

Скоро ,ама съвсем скоро хората ще прогледнат .В момента сме като войниците на Самуил,слепи и тук там някой с по едно око.

26

Анонимен

преди 9 години

Моля кажете на хората каква дейност извършват НЕК, БЕХ, ДКЕВР . Няма ли дублиране на дейности, колко хора работят там, на какви заплати и не висят ли на нашите сметки за ток ? Разяснете, необходими ли са тези три формации !

25

Анонимен

преди 9 години

А сега накъде? Явно всички искаме по-висока цена, да видим с колко. Тези предлагаха плавно поскъпване, новите вероятно ще пробват нива от 20%. Да видим, какво ще стане със сметките. Половината форум живее в чужбина, да помисли с колко да вдигне трансферите към България, защото не вярвам у нас заплатите да скочат с толкова. Новото ДКЕВР трябва да се моли Украйна да не спре газта, че тогава отоплението на София ще струва главата на Премиера.

24

Анонимен

преди 9 години

Добре де, ама сегашното "временно" правителство НЕ БЕШЕ ЛИ ПО КОНСТИТУЦИЯ САМО ЗА ДА ПРОВЕДЕ И ОРГАНИЗИРА ЗАКОННОТО ПРОТИЧАНЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ през октомври 2014 година??? Защото сега като гледам това "правителство" се е заело със задачи, които дават основание да го обвиним в конфликт на интереси и АДМИНИСТРАТИВЕН ПРЕВРАТ НА ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НИВА НА УПРАВЛЕНИЕТО В "ДЪРЖАВАТА"...

23

Анонимен

преди 9 години

А честито, сега вече може смело да пристъпим към "плавно увеличение с 50%".

22

Анонимен

преди 9 години

КОЙ иска да плаща по-скъп ток ? КОЙ,КОЙ ??Мутрата Борисов и приятлечтата му от ВЕИ-мафията ли ??

21

Анонимен

преди 9 години

Коментара на 12 има известно основание. Фирмите на БСП и ДПС ги чака терор и мачкане. А народа ще бъде доволен.

20

избирател-безпартиен

преди 9 години

Близнашки и цялото правителство , много умно постъпват. Да си стоят всички супер-калинки от БСП-ДПС-ДС. Пука му на служебното правителство , но на народа му пука. С некадърниците от БСП и ДПС просто сме обречени. Това е драги сънародници, всичко е в нашата паница т.е. пари. Айде чао и да гласувате за БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ , че ще има увеличение на пенсиите не с 4.50 , а с 4.80 лв.

19

Анонимен

преди 9 години

Вместо да увеличавате тока за населението,анулирайте далаверажийските договори с ВЕИ-тата!Нали според Конституцията,всички търговски субекти са равнопоставени,откъде накъде за тях им се осигурява висока изкупна цена на продукцията,за години напред?На дядо Въсьо от Банкя,защо не му изкупувате тиквите по 5лв килото,за двайсет години напред?

18

до 16

преди 9 години

Какъв представите на Държвата в ЧЕЗ бълнуваш. Ако не си разбрал Борисов през м.ноември 2012 продаде последните 33% акции на държавата в ЧЕЗ. България вече няма никакви акции, нито представители в ЧЕЗ, а също и в останалите 2 ЕРП-та - ЕВН и Енерго-Про

17

до 16

преди 9 години

Митко Каратиста, приятелчето на Боко Тиквата ли имаш предвид, или някой друг със същото име просто.

16

Анонимен

преди 9 години

Чудесно начало.Сега остава и да накарат Митко Каратиста (Димитър Стефанов) да го махнат като представител на държавата в ЧЕЗ и може да им повярваме малко!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Със сигурност решенията са взети под натиск и в следствие на заплахи. Иначе няма как за два часа хората да си сменят позицията. Мутрите на Борисов и Цветанов отново са в действие.

14

Анонимен

преди 9 години

E kak nqma da se uplashat kato znaqt kakv ide :) 50% skok na elektroenergiqta do kraq na godinata :)

13

Анонимен

преди 9 години

Оставки да подават некадърниците на Лизашки, които само лапат пари и се оплакват! За нищо не стават пионките на Бойко!

12

Анонимен

преди 9 години

Ако не спрем ГЕРБ на 5 октомври ни очаква само това - терор и мачкане на народа!