18

ханко брат

преди 9 години

Един народ,в който всеки иска закони за другите,но не и за себе си,е обречен!!!

17

Всички срещу ГЕРБ

преди 9 години

Няма страшно за БСП. Присъдружните партии, РБ и ББЦ ще ударят едно рамо и заедно ще бият ДПС.Проблемът на БСП е, че заедно с ББЦ и РБ не могат да минат ГЕРБ. Но, може би БСП, РБ, ББЦ и ДПС заедно да бият ГЕРБ. Те за това говори Местан -- правителство на всяка цена.И ще видите как раДАУН, *** ще запеят същата песен и в името на България ще се прегърнат. Бедна България какво ли я чака!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Продължавайте да плюете по Костов.

15

Анонимен

преди 9 години

Май натам върви БСП и левите партии да са трета политическа сила и то след ДПС.До там я докараха самите те. Има ли беден депутат от БСП? Сигурно НЕ! За останалите партии също.Бедните избираме богати за да станат те още по богати. За десните е ясно.За кого да гласуваш?

14

Анонимен

преди 9 години

трябва да се гласува на всяка цена- само така ще отблъснем опасността ДПс да ни се качи на главата -ако искайет задраскайте ги всичките, но трябав да има активност.

13

Анонимен

преди 9 години

Напълно съгласен, че ДПС е заплаха за националната сигурност, говореше се, че МОСАД следят Доган, заради връзки с ислямски радикали. Сами си правете изводите, сами виждате какво се случва в Кърджали, Пазарджик и югоизтока, като цяло.

12

Васо

преди 9 години

"Ако хората бъдат насочени към това да се състави стабилно мнозинство, което да излъчи правителство, това означава да се гласува за големите формации. И единствения начин за ДПС да запази статуквота.

11

NORMALEN

преди 9 години

DOKOGA SHTE CAKAME--V BALGARIA NE MOGE DA IMA ETNICESKA PARTIA ILI TAKAVA S RELIGIOZEN HARAKTER.NE GLASUVAITE ZA DPS.DPS E PARTIATA,KOIATO PRECI ZA KONSOLIDIRANETO NA BALGARSKOTO OBSHTESTVO.BALGARINO POMISLI PREDI DA GLASUVASH.

10

Анонимен

преди 9 години

ВЛАДИМИР ЗИДАРОВ=АГЕНТ ПАВЕЛ=ЛЮТВИ МЕСТАН

9

vesko02

преди 9 години

Ако хората имат нещо в главите си няма да слушат Местан,защото заради него и подобните му милиционерски произведения не знаем на кой свят сме.

8

щох

преди 9 години

прав е лютвито голям брои кандидати на големите партии наложиха фесове и *** чакат да ги изберетеюруш

7

избирател-безпартиен

преди 9 години

Близнашки и цялото правителство , много умно постъпват. Да си стоят всички супер-калинки от БСП-ДПС-ДС. Пука му на служебното правителство , но на народа му пука. С некадърниците от БСП и ДПС просто сме обречени. Това е драги сънародници, всичко е в нашата паница т.е. пари. Айде чао и да гласувате за БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ , че ще има увеличение на пенсиите не с 4.50 , а с 4.80 лв.

6

До Анонимен 10

преди 9 години

"нещо по-добро" Мишо Мастиката и бсп ли е, другарю?

5

Анонимен

преди 9 години

Ако Борисов наистина иска да помогне на страната да напусне политиката заедно с партията си, за да може да даде шанс на народа за нещо по-добро

4

Анонимен

преди 9 години

ако ДПС си вземе *** , БСП наистина може да остане на трето место.

3

Анонимен

преди 9 години

ПРАЗНА БЮЛЕТИНА - ТОВА Е ВОТА!

2

Джон Ленин

преди 9 години

Червените *** изобщо не би трябвало да бъдат в Парламента дори. За съжаление в България има много роми, необразовани и глупави хора, та за това тези изобщо съществуват. Класическа проява на Стокхолмски синдром е да гласуваш за партия, която вече 70 години тегли всичко назад.

1

Анонимен

преди 9 години

"да намерят формулата на стабилност беше разчетен от политолога Антоний Гълъбов"-По-противни и долни хора от политолозите и социолозите няма.