34

Анонимен

преди 9 години

къде е преставен потребителя в тоя енергиен инфлационен борд? представена е само енергийната мафия и нейните НПОта, за каквито Виктор Орбан, десен, та десен казва че са врагове на Унгария...Политиката на ДКЕВР не се е провалила напълно а засега удържа на натиска за 40% повишение на тока, вече анонсите са за над 50%. Докога ще ни правите на балами?

33

Ми

преди 9 години

До грозния *** (Ина, Тодор, Даниела, Иван) Паричките да си ги дадеш за лекарства!

32

Ина

преди 9 години

Близнашки започна да се изказва и да се държи, като типичен човек на ГЕРБ - нагло и лицемерно

31

Тодор

преди 9 години

Ако по този начин служебния кабинет си спазва основната цел " да върне доверието на народа в институциите" - то значи са по-зле дори и от ГЕРБ

30

Даниела

преди 9 години

Направо не разбирам как Близнашки позволи на Борисов и Плевнелиев да го превърнат в тяхна марионетка-служебен премиер

29

Иван

преди 9 години

Сега това думи на Близнашки ли са или на началника му Бойко?

28

избирател-безпартиен

преди 9 години

Близнашки и цялото правителство , много умно постъпват. Да си стоят всички супер-калинки от БСП-ДПС-ДС. Пука му на служебното правителство , но на народа му пука. С некадърниците от БСП и ДПС просто сме обречени. Това е драги сънародници, всичко е в нашата паница т.е. пари. Айде чао и да гласувате за БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ , че ще има увеличение на пенсиите не с 4.50 , а с 4.80 лв.

27

Анонимен

преди 9 години

Вместо да увеличавате тока за населението,анулирайте далаверажийските договори с ВЕИ-тата!Нали според Конституцията,всички търговски субекти са равнопоставени,откъде накъде за тях им се осигурява висока изкупна цена на продукцията,за години напред?На дядо Въсьо от Банкя,защо не му изкупувате тиквите по 5лв килото,за двайсет години напред?

26

Анонимен

преди 9 години

Енергийния борд беше измислен от ГЕРБ да замести ДКЕВР.

25

Анонимен

преди 9 години

Близнашки ако махне и Митко Каратиста (Димитър Стефанов) получаващ 35 000 заплата като представител на държавата в ЧЕЗ и може да им повярваме малко!!!

24

Радвам сеееееееее

преди 9 години

Махнете посредниците с тлъстите печалби и заплати и така няма да се налага да дерете народа, призовават във форумите. Повечето са единодушни обаче, че ако през зимата останат на студено заради неплатени сметки, ще изгонят поредното правителство на Герб с камъни от площадите и ще ликвидират главатарите на тази хунта.

23

ГЕРБер

преди 9 години

До Радвам сееееееееееАз ликувам и танцувам от новината! Няма да ми се отрази увеличението на тока при нашето управление с 50%. Зимата плащам 200 лв. ток и 50% отгоре са още 100 лв. Къде не ги дава тези 100 лв. човек че ревете гладници! Танцувам и пея отр радост че тази зима ще ви изморим от глад и е прав моя идол,кумир и вожд че населението на страната трябва да се редуцира до 5 млн. 2 млн. са излишни. ГЕРБ- ПОБЕДА. Глад ви чака несретници,глаааааааааааааад майка глааааааааааааааад!

22

Радвам сееееееееее

преди 9 години

До ИванШок! Вдигат при Герб тока с 50 процента!С 50 процента трябва да се вдигне цената на електроенергията, за да избегнем енергийния колапс, в който сме попаднали, каза служебният министър Васил Щонов.Новината имаше невероятен отклик и за няколко часа събра хиляди коментари. Хората с основание питаха защо не се изключат от системата ВЕЦ-овете и американските ТЕЦ-ове, които произвеждат скъпа еленергия, а печалбите отиват в чужбина. Защо не се продава ток само от АЕЦ Козлодуй, който работи в момента с една пета от мощностите си, а останалите ги е замразил. Защо са сложени тези фирми

21

До 23

преди 9 години

Иван е много прав.

20

Лизашки да ...

преди 9 години

... не се прави на Света Вода ненапита. Лизашки е *** на тумбата ГЕРБ.

19

До Иван

преди 9 години

Язък ти за хубавото име. Кажи ни сега колко ху8баво си живеехме по времето на бсп и дпс, нали, другарю? Колко стотинки плаща Кутев за *** постове като твойте? Осигуровки плащат ли, или е на стария партизански принцип?

18

Иван

преди 9 години

До ИСТИНАТАВижте какви кражби извършват тези марионетки от кликата на Плевнята,Борисов и Близашки и си правете изводите какво ни очаква следващите 4 години ако тези са на власт!

17

ИСТИНАТА

преди 9 години

При оставен 8,7 млрд. лв. фискален резерв и някаква дупка от 1, 2 милиарда, заявена от служебното правителство, за няма и месец се стопиха тези 10 млрд. лв. и сега се наддават политиците колко външен заем да се дръпне? Та, къде отидоха тези 10 млрд. за краткото време, в което властва правителството на президента като служебно никой не казва, а и няма откъде да разбере човек.В същото време ГЕРБ реанимира искането от преди повече от месец на вожда си Бойко Борисов да се теглят от 3 до 5 млрд външен заем. Менда Стоянова, кандидат-депутат от ГЕРБ не спира да вещае, че за оставащите 4 месеца

16

До BBisPedal

преди 9 години

И защо да го правим? На теб ти плащат за това от позитано, не на нас.

15

Анонимен

преди 9 години

Защо е нужно на Близашки да се упражнява натиск? Той се е самонатиснал.