19

Анонимен

преди 9 години

Скоро четох една нова анкета в същия стил, заглавието беше: "Всички българи консумирали кисели краставици с домашна ракия през 1921г. са измрели!"

18

ceko

преди 9 години

До АнонименПри тези ежедневни количества изпита бира скоро ще хванеш ПОДАГРА, повервай ... мача съм го играл !!!!

17

бай уй

преди 9 години

До ИСТПълнее се от фитоестрогените(аналог на женски полови хормони). Хмелът е естрогенна трева. Подтиска тестостерона, товари сърцето. Бирата е най - големия *** от алкохолните напитки.

16

Ot 17

преди 9 години

Ей, умници, не се хващайте за петте литра. Това е само няколко пъти годишно като максимум. Обикновено са 2-3 литра. И друго ще ви кажа - веднъж годишно задължително всички служители и работници от фирмата минаваме на пълен медицински преглед. Изследва се и се мери всичко. ОК съм отвсякъде. Така че на пичовете с номер 18 и 19 - НАЗДРАВЕ!

15

Анонимен

преди 9 години

Пия между 2 и 5 литра дневно "Амстел" или " Стейнбург" в зависимост от сезона и температурата. На 55 години съм, 70 кг, 174см. В перфектно здраве. Не помня откога не съм пил вода, но със сигурност са повече от 10 години. От мене да знаете - правете каквото душа иска и заебете разните изследвания на учените.

14

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Аз проблеми с бирата нямам,защото не...пия бира.Какво е масовата...бира;спирт,вода,бирен концентрат и...оцветители,кеф ти светла,кеф ти...тъмна.Аз съм привърженик на натуралните напитки,като червеното отлежало...домашно вино Мерло.Леко изстудено,през,, лятото прибавям в чашата и малко хисарска газирана вода.Бира не съм пил от години и не чувствам нужда да го...правя.(платена...реклама)

13

някой си

преди 9 години

За мен изследването е много едностранчиво и повърхностно. Защо се гледат само калориите? Проблемът при бирата не са калориите, а бирената мая - от нея се пълнее и това няма нищо общо с калориите, а с метаболизма. Не е вярно, че се пълнее от мезето. Аз много често пия бирата без никакво мезе, но шкембето ми порасна за последните няколко месеца значително - преди такъв проблем не съм имал, защото рядко пиех бира. Такива изследвания обикновено се правят по поръчка на производители на бира.

12

ля ля

преди 9 години

много зависи какво има в бирата!!!!!

11

рапани с чесън

преди 9 години

До Ивановна първата бира мога да се зАпра само ако много бърже след нея се срещна с първата водка...хора и улици...свят като цвят;)

10

бира с раци

преди 9 години

До Анонименпосочи ми марката на тази бира 0,400..щот не мога се сетя,брат?

9

Иванов

преди 9 години

*** статия. Имаше обаче една по *** - Замразените зеленчуци - по полезни от свежите.А тук една проста аритметика - 1 светла бира = 250 калории = 50 грама шоколад. Който е спрял на първата бира да каже.

8

онбашията

преди 9 години

ами то си го пише на бирата калорийната стойност, от бира не се пълнее, от мезетата се пълнее :)

7

Анонимен

преди 9 години

До 7Ми като ти е толкова акъла...

6

Анонимен

преди 9 години

Вчера от следобяд и покрай мача ги закръглих на 19 броя + 2 кути цигари.

5

алберт биренщайн

преди 9 години

доказано е че не се пълнее от самата бира а от плюскането което я съпровожда под формата на мезе...факт!

4

Анонимен

преди 9 години

Това не е нещо ново. От бирата не се пълнее но както при всички газиарни напитки от въглерода дразни стените на стомаха и дава импулс към мозъка, че си гладен и ядеш повече тоест замезваш с бирата.

3

Анонимен

преди 9 години

Бутилка бира 0.4л е 174калории.Тези дето пият по 4+ бири да я направят сметката и да добавят това което ядат.

2

гост

преди 9 години

Данните не са верни - аз пия бира всеки ден .... :)

1

ИСТ

преди 9 години

ИЗВОДА- от бирата не се пълнее, а от мезето.