17

избирател-безпартиен

преди 9 години

Близнашки и цялото правителство , много умно постъпват. Да си стоят всички супер-калинки от БСП-ДПС-ДС. Пука му на служебното правителство , но на народа му пука. С некадърниците от БСП и ДПС просто сме обречени. Това е драги сънародници, всичко е в нашата паница т.е. пари. Айде чао и да гласувате за БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ , че ще има увеличение на пенсиите не с 4.50 , а с 4.80 лв.

16

Анонимен

преди 9 години

ЯСНО Е КАТО БЯЛ ДЕН,,ПОДЛОГАТА ЩЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА,,ИСКАТ НАЗНАЧЕНИЯ НА СВОИ ХОРА ЗА ДА КАЖАТ ДА НУЖНО Е ВДИГАНЕТО НА ЦЕНАТА НА ТОКА,,БОЖЕ КАКВО НАХАЛСТВО ,НЕ СЕ УМОРИХА ДА ПРАВЯТ НАРОДА НА ***,,,,,,,НИКОГА ГЕРБ,,ХАЙДУТИ

15

Анонимен

преди 9 години

Окомунист власт и кожа от вълк се взема с дране - те само от това разбират!

14

до 14

преди 9 години

И то веднага или за да ме разберат левите - немедлено!

13

Анонимен

преди 9 години

Тия ибрици са по-нагли и от олигарски! Какви оставки направо дисциплинарно уво и пътьом да минат през следствието за да дадат показания!

12

Георгиева

преди 9 години

Налага се не само оставка, а и съдебна отговорност на ВСИЧКИ ВИНОВНИ, но няма да стане. Остава направо да закриваме държавата и като ромите да тръгваме на просия и помощи по света, тях поне ги дундуркат разни "правозащитници".

11

плEVNелиев изЧЕЗни

преди 9 години

"...свръхпроизводство на електроенергия от ВЕИ и електроенергия по дългосрочни договори със задължително изкупуване на високи цени, намаляващо потребление на регулирания пазар в следствие на поетапно либерализиране на енергийния сектор, ..., неточно прогнозиране на произведена енергия от ВЕИ и експлозивното въвеждане на фотоволтаици в експлоатация през юни 2012 г"Гласувам пълно доверие на ДКЕВР! Те гласно посочиха ИСТИНСКИТЕ причини за проблемите в енергетиката.

10

хахо

преди 9 години

До възмутенСрещу кои монополи по-точно, може би е накърнил интересите на Румен Овчаров в Енергтиката, а? Стойнев си изпълни задачата - сега да мълчи, че *** му мнооого оцапан.

9

Аз

преди 9 години

Лизашки към Плевнята:г-н президент трябва да назначим нов министър на енергетиката.Така ли а Що Нов?Слушам г-н президент назначаваме Щонов.

8

kubrat

преди 9 години

narode,sbirstina,,cukunduri...i kakvi l ne.za sram i smiah v evropa ste..kakvi komisii ,kakvi biznesmeni,mafiata vi kazva dali da disate,ludi li ste ,ili..........i

7

Дойн

преди 9 години

Така де... да си дойдем на думата!Не че тея на снимката са хубавци, и определено трябва да им се бие шута, но пък кой е тоя Щонов, тази Захариева че да "настоява" и "чака" оставки?Поплювковци назначени за по три месеца със строго определени права и задължения ще уволняват, назначават и ще изграждат стратегии все едно ще векуват!?Айде улево...

6

teo

преди 9 години

ДЕ СЕ Е ЧУДО И ВИДЯЛО КОМУНИСТИ ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКАТА??? ТЕ СЪСИПВАТ ДО КРАЙ И ТОГАВА ГИ ИЗГОНВАТ, ОК??? БЛИЗНАШКИ, ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И ДЕЙСТВАЙ, ДОКАТО УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ТОКА НЕ НАРАСНЕ НА 75%!!! КОМУНИСТЪТ Е ПО-ОПАСЕН ОТ ФАШИСТА, ОК??? ЗАТОВА, българино ?????

5

Анонимен

преди 9 години

Искат ви оставката,защото тази година за пръв път от много години не се увеличи цената на тока.

4

Анонимен

преди 9 години

червените шушумиги власт без кръв не дават. А овцете блеят, блеят...

3

Аз

преди 9 години

Това министърче щонов от кабеларката и секретарката на плевнелиев като какви енергийни експерти се изявяват?Нароиха разни никому ненужни бордове - убежища за рояците калинки на герб с цел размиване на отговорност.С какво право това анемично правителство иска да взима такива дългосрочни решения за развитие на енергетиката?Това са все риторични въпроси на които не е необходимо тези еднодневки да отговарят!

2

Свинаря

преди 9 години

Уважаеми дами и господа,И на моите прасета като им кажа да напуснат копанята, че манджата свършипочват да грухтят и викат "няма обстоятелства, които да налагат каквато и да е промяна".

1

възмутен

преди 9 години

Много правилно! Може много да плюете по Стойнев, но единствено те поведоха някаква борба с монополите! И докато държавата се мъчеше да озапти дупката в енергетиката не на наш гръб, плевнелиев /умишлено го пиша с малка буква/ си уреждаше тайни явки с шефа на един от монополите; "протестърите", водени от олигарсите особено във ВЕИ сектора ореваха света, а когато последно се повдигна въпроса с американските ТЕЦове и преразглеждане на договорите им - воят бе неописуем! Хора, отворете си очите!