61

лупи

преди 9 години

Таско и Яворчо кви са смешници. Вие двамата *** как мислите,че ГЕРБ ще вдигне цената тока, след като тяхното правителство падна точно заради това??? А цената ще расте заради договореностите на тройната коалиция за по-ранно пускане на ВЕИ и заради прекомерното използване на касичката НЕК. БСП - веднъж лъжци, цял живот лъжци.

60

Анонимен

преди 9 години

служебния кабинет е от отряда за бързо реагиране и БСП треперят да не излязат керливите ризи наяве

59

DUBLIN

преди 9 години

Секна ви лапачката ,нали-мръсни турско-комуно ***.Стягайте редиците ,че идва Бойко и край на авантата ви.

58

GRN

преди 9 години

Типична позитанска физиономия на перфиден далавераджия и използвач на партийното положение. Кой вярва на такива бе???

57

Анонимен

преди 9 години

Айде да спрем вече с това, че все някой ни е виновен, бе другари. Дайте да видим ние какво ще направим, какво ще предложим на избирателя. Ако продължаваме така, ГЕРБ пак ще ни победят с много.

56

4epa

преди 9 години

A BSP E V SXEMATA ZA UNISTOJENIE NA BALGARIA !!!!!!

55

Just Man

преди 9 години

БСП поставя България и народът й на ръба на съществуването няколко пъти за последните 25 години: Луканова Зима, Берово Време, Виденова Зима, Тройната Ламя, Управлението на КОЙ. Искам да попитам dnes.bg с какви очи ни поствате статии даващи информация относно бизнес-структура състояща се от бивши агенти и доносници на ДС и ограбваща държавата вече 70 години? Претендирам за по-стойностни информативини статии, а не блудкави новини, като човека на снимката.

54

Иван

преди 9 години

До DSK47Не е вината в БСП, а в мутрите от герб, които дадоха силно рамо на веи-тата да строят, а ние щем не щем да им плащаме сметката! Но пасаран! Който иска да продава скъп ток, да си намери купувачи, а не да ми го причисляват на мойта сметка!

53

111

преди 9 години

Рапортувайте профила на Боко Тиквата във фейсбук за да му свалят профила от централата в Пало Алто!Колкото повече хора и по-често го правят, толкова по-бързо ще му изтрият профила! Така няма да слушаме безсмислиците на този ***! Профилът е Boyko Borissov! На профила има бутон Message и многоточие. Натискате многоточието и след това Report и продължавате. Процедурата отнема 30секунди!

52

maika ti

преди 9 години

Kakva stachka she spretneme na boko . Shte mu schupime glavata s kamani na mutrata

51

Иво

преди 9 години

Абсолютно подкрепям Явор Куюмджиев! Енергийната мафия няма търпение да ни одере кожите със солени цени на ел.енергията! Ще позволим ли да ни дерат?

50

Анонимен

преди 9 години

как не ви е срам бе стотици хора и фирми изнемогват с блокирани сметки в КТБ Вие се дрънкате за глупости!!!Фирми Семейства мизерстват.

49

DSK47

преди 9 години

Г-н Куюмджиев, нали вашата тройна коалиция взе решението за ВЕИ мощностите, а червени и свързани с БСП "бизнесмени" се облажиха от ВЕИ сектора. Лъжците от БСП от март 2013 се пенеха да доказват, че цената на тока ще се намали. Що фокуси измисляхте да излъжете избирателите, че ще намалите цената на тока. Е, намалихте я символично, също като увеличението на пенсиите, готови бяхте да фалирате НЕК, само да останете на власт. Лъжлива и нагла, престъпно крадлива БСП върхушка!

48

Анонимен

преди 9 години

Точно така ! Трябва да ви смачкат брутално ,комунисти долни...

47

Петкан

преди 9 години

До иван Ти май искаш всички турци които обсебиха държавата никой да не ги пипа. Така става ама само когато управляват крадците от бсп. Браво на проф. Близнашки , пълна метла на всички червено-турски *** които успяха за една година да съдипят държавата.

46

ивко

преди 9 години

До АнонименНе бъди толкова сигурен. Народът му писна от Герб и никога повече няма да са на власт.

45

иван

преди 9 години

Оставете БСП тиквите е....т майката на народа и който не го вижда и разбира е или малка тиква или ***. Плевнята и служебния му кабинет ясно са лобисти на богатите в енергетиката и докато не увеличат цената на тока с 50% няма да мирясат.Това ще ги засити за година две пък дотогава този мушмурок няма вече да е президент.А иначе на всички е кристално ясно че мрънкалото и шибаното му кабинетче са *** на голямата тиква от Банкя но глас народен глас божи и това ще мине/за справка-Симеончо/.

44

Май Манолов

преди 9 години

бсп говори за задкулисие?! Смех/цирк. Пробвайте при ромите и невменямите, те може да повярват, все пак са ви основен електорат.

43

Анонимен

преди 9 години

Поредното несериозно и некомпетентно изказване на другаря Явор Куюмджиев. На българина тези бръщолевици не му се слушат.

42

червенушко

преди 9 години

На Болшевиките не им харесва ситуацията сигурно скоро ще почнат да пълнят автобуси с пенсионери за протест