7

Stefko 88

преди 9 години

Защо бе хаймани? Нали като знаят , че ще ги вадите они ще долазват на талази! Топете ги мамицата им *** или поне си барайте дедовио като се давят! Па ако арно плуват , бийте ги с греблата! еееее на всичко требва човек да ви научи!

6

Анонимен

преди 9 години

Топете ги бе. Таман ще тренирате ВМС - тата.

5

НАШ

преди 9 години

Защо не отидат тези имигранти в Белгия при тези от ЕС в Брюксел??

4

Анонимен

преди 9 години

ЕС ще ги спасява вече , не Италия !Това значи чи и България ще плаща за бежанците !Бежанци от Либия ?А тези от Сирия ще си влизат направо от Турция в България!Джихадистите и те ! Нали им подготвятяте фалшиви паспорти в Пловдив !

3

Анонимен

преди 9 години

В рамките на италианската операция "Маре нострум" италианските ВМС спасиха над 100 000 нелегални имигранти от началото на тази година по данни на Рим,Стига лицемерие, защо ги спасяват?

2

Анонимен

преди 9 години

Те ще посрещнат и Джихадистите ?Такава сбъркана политика ! Създават нещо , след това бомбандират , после го спасяват .. И после ? Имате ли достатъчно джамии ?

1

Анонимен

преди 9 години

Американците им унижожиха държавите и всички сега бягат за Европа . Кадафи беще прав ,когато държа последната си реч в ООН- Че проблема , който НАТО прави в Африка , се връща към Европа , като бежански проблем !Нали им донесоха демокрация .. Защо са по либийските брегове да бягат, какъв е проблема там?