43

Уоуо

преди 9 години

Света се побърка 9 годишно момиче тц тц тц ,тези родители *** ли са?Вместо да играе с кукли то ще се учи да стреля.Както е тръгнало до 20 години ще се избият всички .

42

Анонимен

преди 9 години

Колко сте смешни в БГ, с коментарите си против USAВърховното постижение на Демокрацията е да ти даде правото да се защитаваш с Оръжие сам...в БГ трябва да дойде полиция и трябва да обясняваш кво е станало...т.е. Раята и трябва Пъдарин да я стриже и защитава...Жал ми е за всички трудолюбиви хора там...Живота д толкова хубав, а и децата ни знаят български перфектно( макар че писмения им куца малко)...God bless USA

41

Анонимен

преди 9 години

Защо трябва да стреля с истински патрони? И с истинско оръжие, няма ли тренажори?

40

Анонимен

преди 9 години

Е, тези вече съвсем са откачили в "ДЕМОКРАТИЧНАТА" им държава. То не минава и седмица да няма някой застрелян я тъмнокож, я в някое училище, университет или нещо подобно.И ще продължаваме ли да им се натискаме ( т.е. политиците ни ) докато не ни направят като тях "ДЕМОКРАТИЧНИ".Да очакваме и тук да разрешат свободната продажба на оръжие, после и на марихуана и тогава елате ни вижте... Съвсем ще оредеем като народ. 2 милиона имигранти, а ако и това стане съвсем сме се затрили.

39

uncle Sam

преди 9 години

защото искате спокойствие, а ви е страх да го извоювате? защото строят джамии до вас, а ви е страх да се опънете, защото сте "демократи" Защото искате висок стандарт, но ви е шубе да кажете на навлеците в държавата ви че трябва да работят за да имат нещо или трябва да умрат за да не пречат...? Защото сте страхливци, а искате пая на смелите....ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЦАЛИ

38

XXL

преди 9 години

Б Р А В О

37

american idiots

преди 9 години

Ами да започнат на 3 години като станат да им раздават калашници и узи-та и да се подкарват...шиб***ни американци...

36

Анонимен

преди 9 години

ей ся ще изпищи УМЕН ГУЩЕР че тва филмче е фалшификация и пропаганда лично режисирана от Путин

35

Румбо

преди 9 години

Кой е терористът,а?Убийството на опонента като решение на проблема се насажда от детска възраст!

34

Анонимен

преди 9 години

За пореден път се убеждавам, че истинските "талибани" са американците. Това е 9 годишно момиче... с "Узи"..с мама и тати???!!!...После защо си избиват съучениците. Всичко е в корелация!!!

33

нона

преди 9 години

пада му се :) досто извратено, все пак - дете с узи!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Ами иначе от къде ще дойдат тези 32,000 убийства от огнестрелни оръжия годишно в САЩ? Тази година дори в Украйна няма да успеят да ги задминат по тази статистика...

31

Анонимен

преди 9 години

Само негативизъм тук. Как иначе момичето да се подготви за зомби апокалипсиса, да ви питам аз вас?

30

strelec

преди 9 години

To4na e ste stane strelec pravo v desqtkata D)

29

БАЙ ПЕШО ОТ ВОЛУЯК

преди 9 години

Софиа, Дрезден, Хирошима и Нагазаки са побратимени градове от МОЩТА НА САЩ !!ПИЯ ЗА ТОВА.

28

неутрален

преди 9 години

Болеста "ЕБОЛА" знаете ли кой я създаде?...а СПИН знаете ли кой го създаде?... знаете ли кой измисли ГМО в храните?... Наистина ли хората са толкова промити.....продължавайте да подскачате Оставка Оставка....никой политик не е добър но ни най-малко пък боко тиквата и плевнелиева- най-големите солташаци на САЩ. Не знам за комунизъм или не но знам че 25г СТИГАТ откакто Банан Обамовците пипнаха Бг и Европа от 90г досега има само увеличаване на бедност и престъпност.. Е...кога ще краят?

27

Йово

преди 9 години

Това ли е американската демокрация да се обучават малолетни да стрелят с автоматично огнестрелно оръжие. Това не е демокрация това е свободия.

26

Анонимен

преди 9 години

Щом като едно момиче на 9 години се обучава да стреляс автоматично оръжие, на мен ми става ясно колко евисока културата на потомците на краварите и европейските престъпници избягали с пари през океанана времето.Диваци, които 2-та световна война бомбадираха предимнограждански обекти и едниствената страна ползвала ядренооръжие срещу деца, майки и старци.

25

Анонимен

преди 9 години

Хахаха, колко трябва да си *** да дадев автоматично оръжие на 9 годишно дете? :) Явно да си американец е диагноза...

24

неутрален

преди 9 години

"Има строги правила при обучението на деца в стрелбища"... това е като - "има специален ред и контрол как да се извършват изнасилвания"... Тия "гадни руснаци" са много лоши - нито децата си учат как да стрелят нито обучават поколенията как да станат ***... нито пък ги обучават как да се дрогират, нито пък имат опера на която да можеш да си запалиш марихуана както в САЩ нито пък продават свободно оръжия, нито пък имат специални огнестрелни оръжия за деца като в САЩ където ги има и в розов цвят