6

Анонимен

преди 9 години

Може се удавите.Може да скочите от някоя скала.Да пийне от онези хапчета за оправяне на настроението с повече алкохол да ви се засили ефекта.Можете да си продупчите ръцете с вилица.Или да пребиете някого.След това себе си.И никой няма да пита за вас.

5

Анонимен

преди 9 години

Агонията пршключва на мига и иаканията към вас с настъпването на смъртта.Каквото и да направите винаги ще се заяждат с вас решението е смъртта или терминал две.

4

Анонимен

преди 9 години

Ако се стигне до там родителите ви да издържат,много сте зле.Някои се развеждат.Като не ви е на ниво анг.ез ще кандидствате за работа,където езика не е толкова от значение.Като не желаете сериозно да се обвързвате,защото,не сте дорасли си казвате още в самото начало на връзката.Не иска чак такава мисъл.Иска да сте наясно със себе си и какво желаете да правите с живота си.

3

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Щастие , Щастие , Щастие !Най- щастливи сме ние финансовите анархисти !На колегите финансови социопати винаги им е достатъчно, готови са, и знаят как да ви свалят ризата от гърба и да Ви вземат залък от устата без грам неприятно чувство !А вие дерзайте !

2

Анонимен

преди 9 години

Пфу!

1

Сашо пък

преди 9 години

Сложете снимка на жена си в портфейла .При всяко отваряне да я виждате и да се сещате, че на това място щяха да бъдат пари .А парите са щастие .