9

До Дидо

преди 9 години

За много неща си прав. Но все пак има не малко жени, които си имат естествена хубост, осъзнават това и го ценят, не прекаляват с грима и не си развалят хубостта със силикон.Има и много стабилни мъже и момчета.Но всички тези хора като че ли не ги забелязваме, защото кифлите и мъжеподобията са по-атрактивни в очите на много от съвременниците ни.Или казано с други думи, ако се обръщаше повече внимание на жените и мъжете с естествен чар, кифлите няма да дават пари за изкуствени неща.

8

Дидо

преди 9 години

Хората са били толкова по-естествени. А сега жена висока 1.60, тежеща 45 килограма се счита за дебела.Мъжете си бръснат краката, а първата работа на жената за деня, е да си сложи сто кила грим. А едно време е било толкова естествено... За съжаление това естествен о в момента не съществува...

7

Анонимен

преди 9 години

Иска ми се тази сбирка да обиколи България, за да може повече хора да я видят, та барем това редуцира малко пошлите снимки и клипове, на които се нагледахме напоследък - цици, силикони, кичури, с гънки и най-вече без гънки.

6

Анонимен

преди 9 години

Напоследък гледам само селфита на тунинговани кифли и напомпани бекове с татуси на какао бийч. А тези са си класика!

5

Snorky

преди 9 години

Трета снимка е изключително секси.

4

Анонимен

преди 9 години

poklon predmaikata na fotografiata-4erno/bialata fotografiaibastat a na fotografiata - 35mm fotoaparat!POKLON

3

екология

преди 9 години

Колко по-чисто е било всичко тогава....

2

Анонимен

преди 9 години

Снимките са чудесни.Защо някой издател не направи тематични албуми на базата на тези 16 000 фотографии, за които става дума. Интересни, но неизвестни на широката публика стари снимки сигурно има в много семейни албуми, които частни лица пазят у дома си. При една добре проведена и професионално организирана кампания, те биха могли да бъдат издирени и копия от тях да се архивизират. В крайна сметка, битовите особености, отразени в тези фотографии, са част от нашата културна история.

1

Дете на демокрацията

преди 9 години

Я, черно-бели селфита!