129

Алекс

преди 9 години

А сега кажете не се ли познават платените ботчета. :)Просто сте кристални :)

128

Алек

преди 9 години

БСП е единствената партия, която може да извади България от кризата и да я върне на пътя на просперитета. Само те имат волята и кадрите да го постигнат, защото и само те са партия в пълния смисъл на думата

127

Ина

преди 9 години

Основната разлика между ГЕРБ и БСП е, че когато се появи кризисна ситуация - БСП я решава, а ГЕРБ бяга

126

Тодор

преди 9 години

Червените са длъжни да се борят с всички сили на тези избори, защото те са единствената алтернатива на апокалиптичното управление, което ГЕРБ може да ни донесе

125

Даниела

преди 9 години

Станишев е най-успешния ни политик, който е получил най-голямо признание в Европа и беше много добър и силен лидер на БСП, жалко, че обстоятелствата го принудиха да подаде оставка от поста. Хубавото е, че социалистите имат много голям набор от кадърни кадри, които да го заместят

124

Иван

преди 9 години

Това е поредното интелигентно и компетентно изказване на Кутев, който олицетворява цялата партия БСП с качествата си

123

СМЕШНИК,ПАЛЯЧО

преди 9 години

АСАН ПУТЕВ ЯВНО ЗДРАВО СЕ Е НАДРУСАЛ,ЧЕРВЕНИТЕ *** ВИНАГИ ИГРАЯТ ЗА ПОБЕДА АМА ПОСЛЕДНИТЕ 11 ПЪТИ ВСЕ НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧАВА

122

Анонимен

преди 9 години

БСП са по-зле и от Левски! И те играят за победа. Само Стяуа!!!

121

Анонимен

преди 9 години

Никой не иска пари от застраховател, стига си се рекламирал!! Хората искат компенсация от държавата, защото тя е виновна за потопа, който стана.Никога не бих се застраховала, да пълня гушата на ***, това са застрахователите!

120

ИСТИНАТА!

преди 9 години

Тия червените лъжат на килограм! Изобщо не искат да управляват, защото държавата е пред фалит със спрени еврофондове заради кражбите на БСП, а КТБ се оказва че е с дефицит не 3,5, а 6 милиарда, те затова и толкова набързо сдадоха властта, щото знаеха до какъв апокалипсис ни доведоха! Истината е, че БСП ще е готова да управлява само когато държавата се стабилизира отново и ще има какво да се краде! За това разчитат на ББ да дойде на власт, пак да стабилизира финансите и те да му скроят някой комп

119

DreamTheater

преди 9 години

Махнете най накрая този брадясал таласъм,че плаши децата.

118

Анонимен

преди 9 години

кутев вече назначих една ромка на сергията за килоти така че си безработен, драги

117

Тодор

преди 9 години

Дайте да не ги упрекваме. Толкова си могат, в такъв калъп са оформени, всеки със своите си зависимости и т.н. Не знаете, с какво ище ги държат първи, втори, трети...АКО докажат нов морал и дух, да ги подкрепиш. Ако ли не - не. Грозници да искаш.P.S.И другите, и те да не разчитат на гласа ми без писмена гаранция. Умря Марко.

116

Хан Крум

преди 9 години

Тоя дали си вярва като говори за победа .И за евроизборите тръгнаха с голяма кошница но остана много празна.И Станишев нямаше да бъде евродепутат но духна в Брюксел .

115

смях

преди 9 години

надеждата умира последна и колко е блага дългогодишната аванта ?!?Как да се лишите от нея ?!?!

114

Тодор

преди 9 години

Имам едно подозрение: Върхушките са едни и същи, просто, ги качват различни гласове.

113

кк

преди 9 години

Едно време СДС като решиха да губят, пуснаха напред Едвин Сугарев. Всяко негово появяване в медиите смъкваша % на СДС... А БСП си имат своя Антон Кутев. Откакто го пуснаха в медийното пространство, БСП губи яко... Но най-лошото е, че ГЕРБ започват да си вярват, че са партия и имат кадри. Призовавам да гласуваме за "Атака". Ама били луди! Че другите нормални ли са?

112

Анонимен

преди 9 години

плюс това БСП е в коалиция като партньора като воденичен камък, а ГЕП ЧИСТО САМИ И КАКВО НАПРАВИХА, озвериха хората да излязат на улиците и то не първата година ами четвъртата, когото всичко би трябвало да е по мед и масло. Пенсионера ви крив а вие все прави!

111

Анонимен

преди 9 години

Иво, много пенсионери гласуват за герб и какво печелят - още по-голяма мизерия. Ти това ми обясни, кое е по-добре да те удари 60 волта ток или 240?

110

Анонимен

преди 9 години

Иво, първо не съм ти другар. Второ, много ГАДНО манипулирате хората. Като сте по-добри, защо само крадохте и настройвахте хората едни срещу други? Ето сега настройвате хората срещу мен, защото ви казвам една истина Нищо е хиляди пъти по-малко от нещо. Защо не осигурите нещо реално да речеме като ви се струва че пинсията ми е малка, а тя си е малкта, защо не я увеличите, а вместо това ще ми увеличите САМО тока? Искам логика младеж!