11

Румбо

преди 9 години

Старите модели са много по-здрави от новите,факт!Има ли кола "милионник" след 2000г?Е не са толкова бързи и стабилни,но зависи какво искаш от колата-за извън пътя старите са в пъти по-добри.

10

ледена кофа

преди 9 години

За сведение на японските трактористи:Новият двигател на VAG:2.0 литра дизел, 240кс., 500NmОчаквайте го в края на 2014 в пасат и в началото на 2016 в тойота

9

Анонимен

преди 9 години

Тойотата е най-здравото МПС правено някога

8

Анонимен

преди 9 години

Осъзнавате ли, че говорим за цена в САЩ... Там цените са тамън на половина от тези в Европа, ако говорим за автомобили. Примери- бол. Влизаш кой да е сайт на коя да е марка и сверяваш. Относно цените на новите автомобили у нас- същите като в цяла Европа (изключая Дания, Турция и прочее, където цените са космически заради редица фактори).

7

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Нова Тойота за 35 хил.долара,айде,да станат 45 с...надувките на нашите дилъри.Но това е далеч по...евтино от втора ръка за 1оохиляди лева,които се предлагат по нашите автокъщи.Истината е че който иска да си купи нещо сносно,да се договаря директно с доставчика за марката и със завода.

6

Щирлиц

преди 9 години

До АтакистЧул те Господ!

5

Анонимен

преди 9 години

Aaa тойота кукурузер. Много надеждна машина.

4

офроуд маниак

преди 9 години

НАй-доброто извън пътя!

3

Атакист

преди 9 години

Аз пък страшно искам и Мерцедес да направят същото със S Класата от 70-те години. Страшно стилна и изродска кола е. За мене е най-красивата на света правена някога. Даже и писмо с това предложение им писах преди година.

2

Путин

преди 9 години

Руският УАЗ е в пъти по-добър от тази японска!

1

Анонимен

преди 9 години

" Цената на SUV-версията ще бъде 34 600 щатски долара "34600 долара са 50 хиляди лева. Този модел на Тойота, ако го пуснат в България ще струва минимум, 140-150 хиляди лева.