76

Анонимен

преди 10 години

Тотална антибългарска намеса от страна на Америка и опит за окупация! Може да сме бедни, но имаме МИР и това е МНОГО за нас и децата ни. Сега и това искат да ни отнемат! Америка винаги води войни извън страната си с цената на много невинни жертви! НЕ ИСКАМЕ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ ТЕХНИЯ СЦЕНАРИЙ!!!!

75

Анонимен

преди 10 години

България трябва да балансира и да поддържа добри международни взаимоотношения, както с ЕС така и с Русия. Настоящия документ е груба намеса от страна на Америка и опит за поставяне на страната ни в един горещ международен конфликт. България никога не е била срещу Русия и няма да бъде! Хората, които служат на проамериканските интереси са ПРЕСТЪПНИЦИ спрямо собствената си държава. България не трябва да бъде територия за бази на НАТО и отправна точка за военните ни действия!

74

Idealist

преди 10 години

Бати Бойко, ти вече загуби изборите, защото не можеш да си контролираш подопечния президент. Така и БСП загуби европейските избори поради разходките на Вигенин по Майдана. Браво на военния министър и президента. Дълго време се чудех каква глупост ще отнесе чалгаджиите от ГЕРБ. Глупостта си дойде от хора, които си мислят глупаво. Браво на военния министър. Свършено е с герб!

73

seira

преди 10 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е НА ВЛАСТ ДА ДОЙДАТ ПОЛИТИЦИ - БЪЛГАРОФИЛИ.ЕДИН ОТ ГОЛЯМИТЕ ПРОБЛЕМИ В НАШАТА ИСТОРИЯ Е, ЧЕ НИЕ ВЕЧНО СЕ КЛАНЯМЕ НА "ГОЛЯМИЯ БРАТ".САМО, ЧЕ В МЕЖДУНАРОДЕН ПЛАН "ПРЕГРЪДКАТА" С "ГОЛЯМИЯ БРАТ" СИ ИМА СВОЯТА ЦЕНА.ТАЗИ ЦЕНА, УВИ (!) ВИНАГИ СЕ ПЛАЩА ОТ НАРОДА.ЕТО ЗАЩО, ИЗХОЖДАЙКИ ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА, НА БЪЛГАРИЯ Е НЕОБХОДИМА БАЛАНСИРАНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА, КОЯТО ДА СЪЗДАВА БЛАГОПРИЯТНА СРЕДА ЗА ВОДЕНЕТО НА "ПРОНАРОДНА" ВЪТРЕШНА ПОЛИТИКА.

72

seira

преди 10 години

До От ЮАР 128:ПРАВ СТЕ, НО ... САМО ДОНЯКЪДЕ!НАИСТИНА Е ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ МИЗЕРИЯТА, НО "ВИНАТА" НЕ Е В БЛИЗОСТТА НА РУСИЯ ИЛИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИЯ ИНТЕРЕС НА САЩ И ЕС."ВИНАТА" Е В Т.НАР. "ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА", КОЯТО ОБСЛУЖВАЙКИ СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ СЕ ПРЕДСТАВЯ КАТО "ПРОАТЛАНТИЧЕСКА", "ПРОЕВРОПЕЙСКА", "ПРОРУСКА" И ВЪОБЩЕ КАКВАТО Й ДА БИЛО, САМО НЕ "ПРОНАРОДНА"!СЛУГИНАЖА ВЪВ ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА Е ПРОДИКТУВАН ОТ ТЯСНОПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ. ПРОСТО "ДРУГАРИТЕ" ПРОБВАТ "НА КАКВО КЪЛВЕ"!

71

Анонимен

преди 10 години

Победата на Хамас над Израел ще има дългосрочни последици, скоро Израел ще остане част от историята, на България не и трябва да е част от губещ и безперспективен военен блок, Иран и Ирак и Сирия и Йемен и Ливан и Палестина плюс братска Русия са новата ос на съпротивата, та мисълта ми е следете динамиката в геополитическите изменения

70

От ЮАР

преди 10 години

Най-сетне, една правилна външно-политическа позиция! Време е България да излезе от мизерията, в която най-голям дял от вината има близостта с Русия. Да бъдем едни нормални европейци, с нормална държава и приличен стандарт. Червените олигарси държат народа в мизерия - от 25 години нищо не е реформирано - съдебна система, полиция, външни работи, навсякъде гъмжи от КГБ-агенти. За честните бизнесмени - рекет по руски модел. Ето защо сме последна дупка на Европа! Далеч от Русия за да има напредък!

69

Анонимен

преди 10 години

До ПутинкаШаламанов е мъжка к.рва. Е, може и да не е мъжка, не знам, знам само, че е к.рва! Да ме извинят всички момичета, които се имат за такива, че наричам тоя *** така...

68

Путинка

преди 10 години

Шаламанов е интелигентен, образован и патриот, истински българин, който има доблестта да каже истината, а всички руски рубладжии, които години наред предават българските интереси на една компроментирана руска клика да тръгват още сега към руската степ. Тук българите не ги искат.

67

seira

преди 10 години

ТАКЪВ ТИП ДОКУМЕНТИ СЕ ГЛАСУВАТ В НС, ТАКА, ЧЕ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ Е НИКОЙ!СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА НАРОДА (СУВЕРЕНА)!

66

Анонимен

преди 10 години

Шаламанчето нали е на американска хранилка, чии интереси да защитава? Ние сме американска колония командвана от американски генерал губернатор/посланик/.

65

Патриот

преди 10 години

Позицията на АБВ е най-доброто доказателство за информационната война,която Русия води срещу НАТО,в това число и срещу България! "ПЕТАТА КОЛОНА" на Русия в България е на бойна нога.Всички АНТИБЪЛГАРСКИ ***, РУСОФИЛИ И РУБЛАДЖИИ, ще ореват орталъка! Знаят,че при една истинска "студена война" с тях ще бъде свършено!

64

СС

преди 10 години

Агент Гоце веднага изпищя на умряло! Предател!

63

Tina

преди 10 години

Съгласна съм с Първанов.Насила се опитват да ни въвлекат във война.А този на снимката е престъпник.

62

NORMALEN

преди 10 години

TOZI PIANDUR ZAEDNO S NEGOVITE DRUGARI MOGAT DA NI DOKARAT DO PROSESHKATOIAGA.

61

Анонимен

преди 10 години

Явно Шаламанов е наясно с това ,което си пишем по форумите!

60

НР БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

имаше АРМИЯ, а колонията РБ има батальони за караулна служба, охраняващи АМЕРИКАНСКИ БАЗИ в Ирак, Афганистан, Пиндостан..., ЖАНДАРМЕРИЯ и ПОЛИЦИЯ 2 пъти по-големи от армията, охраняващи властта от НАРОДНАТА ЛЮБОВ. Безброй охранителни фирми да пазят имуществото на ПРИВАТИЗАТОРИТЕ.БЕДНИ МИ БЕДНИ НАРОДЕ!УМИРАЙ ИЛИ ЕМИГРИРАЙ!ИЛИ СТАНИ ОТ ПОЗА ПАРТЕР И ГИ ИЗМЕТИ ВСИЧКИ ТЕЗИ ***, управлявали последните 25 години

59

бре

преди 10 години

Объркал е Русея със САЩ.Иначе всичко си е така.

58

109

преди 10 години

идиотуууу прочетохме те хиляда пъти. Ти и Буда кога ще спрете да ни измъчвате. Когато са те правили *** и баща ти са слушали и хитлеристки и комунистически маршове и си се пръкнал ти - идиотоподобно копие на Гьобелс и Вълко Червенков

57

Е какво може

преди 10 години

да се очаква от КГБ-ейските мекерета начело със *** от Сирищник и останалите клонинги в ГЕРБ, Атака и вся остальная ***.