57

сравнения

преди 9 години

Созопол-провежда се фестивал на изкуствата.София-поканен за концерт е Андреа Бочели.Видин-провежда се ежегодният панаир и кметът на града който е от БСП е поканил банда чалгаджии които зеят до прегракване всяка вечер до ранни зори.Извод-БСП е спонсор на чалгарията,простотията и тъпотията!Това е БСП не ги винете те просто толкова си могат.

56

БИРЕН ПАРТИЕЦ

преди 9 години

Наздраве Мимо! Ти назе уважаваш ли ни?Какви избори,какви 5 лева?И ДА ПАДНЕМ И ДА БИЕМ ВСЕ ЩЕ СЕ НАПИЕМ!

55

видинчанин

преди 9 години

Който иска градът му да заприлича на Видин нека да гласува за БСП.А който има мозък в главата си нека да не гласува за БСП.Иначе градът му ще заприлича на Видин.

54

4epa

преди 9 години

VZEMETE SI ORE6ARSKI -PSEVDO PREMIERA

53

Анонимен

преди 9 години

пещернодесните - къш! След като Меркел и Юнкер са по-леви и от БСП и това е нормалната политика на Европа, се питам защо има нужда от нашите пещерни десни. Я да си се появи една нормална европейска дясна партия, която да се намести вляво от БСП и БСП и тия пещерните десни да изчезват. Само така България ще се оправи. В тролдневника-апология на монополите, веи, шистови, всякакви... Къш дясна ***, къш! Европа е това което е САМ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИЗГОНВАНЕТО НА ПЕЩЕРНИТЕ ДЕСНИ ОТВЛАСТТАчакотВОЙНАТ

52

DreamTheater

преди 9 години

Социалкомунисткапиталист-икономист!Това някак не звучи сериозно.Нещо повече-звучи глупаво.Видяхме ги в "действие"Много години вече.Освен да крадат брутално, тези друго не умеят.А ,пропуснах нещо-и да се целуват на публични места с Местан!

51

Белчо и Сивушка

преди 9 години

Мише тая бутилчица блести малко странно ! Какво ли има в нея ? И какво гледаш гаче ти е приседнало парламентарно кюфте на гърлото ,цапни една глътка да ти дойде музата, а такааааа.Миков пускай кепенците бе пич ,вие не сте социалисти и сте много далеч от БКП ,ако ще и да празнувате партизански празници ,вие сте една изродена крадлива и фалшива партия , идете си с мир ,разтурете се да се свърши веднъж завинаги с пародията БСП

50

ДРУГАР , НО ПО ЧАШКА

преди 9 години

Наздраааеее Миков.

49

Fena

преди 9 години

Кви икономисти, всички дето отиват в парламента нямат и един ден в реалната икономика. Само калинки

48

муспи

преди 9 години

Айм сори, нашио тартор е тесен специалист то - пожарникар и полицейски експерт охранник. Наистина е и член на съюзо на художниците. Но ако толкоз държите на икономиката де, ха да видим кое е по богат - нашио ли или всичките ваши икономисти на куп!!! Хахаха!!! *** оти народо е за нас!

47

Анонимен

преди 9 години

Абе другарю Миков като ви гледам икономистите като Ангел Найденов, Вигенин и пр. как да ви гласуваме и май ще се наложи да пасуваме.

46

123

преди 9 години

Обърнете се за помощ към светия синод за листите бе *** нещастни!!!!!!!! Никой не ви иска нито да ви вижда нито да ви чува.Къде се скри в миша дупка "плъхчо"Станишев и компания??????Национални предатели!!!!!!

45

алкохолист

преди 9 години

Ой милия.Мъкааааааа, мъка! Пет часа след обед е ..а още го държат на пленума.А на него му се пие, пие.......като за световно...

44

Местен

преди 9 години

Някой от тези "икономисти" и хората по места не ги долюбват! Ама нали при БКП/БСП всичко става отгоре! Така ще е , пак ще са губещи за пореден 13 - ти път!

43

Антихристи

преди 9 години

До ognyanzОт кога комунистите станаха набожни!

42

Листи

преди 9 години

Водачи на листи от провалили се министри в предни правителства или икономисти на дребно!

41

кълвач

преди 9 години

не се хабете граждани нищо не зависи от васпочти всичко по изборите вече е нагласено и натъкмено

40

ognyanz

преди 9 години

Пази Боже да не дойде пак на власт тоя *** *** Бойко Борисов. Всичко друго има шанс да се оправи.

39

Garibaldi

преди 9 години

До бг Отиват си ама някой друг път.Пак ще ви управляват гламова филия с мас!

38

Анонимен

преди 9 години

нещастниците избрали водещи икономисти за водачи на листите абе вие ако имахте икономисти нямаше след всяко ваше управление да сме под летвата за отскок