201

Цветанов е ...

преди 9 години

... осъден на 4 годишна ефективна присъда в панделата. В една нормална страна е немыслимо този престъпник да е в политиката.У нас, той ще е вътрешен министър. Големи евроатлантически ценности, голямо нещо.

200

Простаците от ...

преди 9 години

... ГЕРБ отново се канят да "управляват" благодарение на простия електорат, който ги избира.Последният път, когато "управяваше, Борисов унищожи за 3.5 години 245.000 работни места като наду безработицата двойно от 6.8% на катастрофалните 13.8%, изяде фискалния резерв, изяде резерва на Здравната Каса, докара дефлация и забатачи икономиката и заетостта в трайна рецесия, продължаваща вече 5та година. Борисов върна икономиката и заетостта с 12 години назад, на ниво 2001-2002 година.

199

Анонимен

преди 9 години

Червените *** останаха сами май да си осмърдяват сайта.Толкова са плоски и с ампутирано въображение .Останаха само опорните точки...Буда,Винету ,Тиквун и т.н. Прости и бездарни като собствената си партия

198

буда-ла

преди 9 години

плюс това БСП е в коалиция като партньора като воденичен камък, а ГЕП ЧИСТО САМИ И КАКВО НАПРАВИХА, озвериха хората да излязат на улиците и то не първата година ами четвъртата, когото всичко би трябвало да е по мед и масло.

197

Анонимен

преди 9 години

F U C K

196

социолог

преди 9 години

аз съм долен герберски *** и до изборите непрекъснато ще пускам един и същ пост във всички сайтове. Само това можах да измисля, защото съм най-болен герберас и няма как да измисля нещо друго. Моля да бъда извинен. Да не ме обиждате и плюете много. Казвам се Калинка Шафрантииииева топГаньова Банкянска. :-)

195

Анонимен

преди 9 години

има ли по-по-по-по-по-по-*** народ от нашия, след като гласува за човек, чийто медиен образ е изграден от лъскава боя върху куп премълчани грозни но все пак добре известни истини?

194

Анонимен

преди 9 години

Той не печели избори, той "БИЕ". Мутрашкия изказ...

193

Алоо

преди 9 години

Хора няма един свестен в тази предизборна кампания,а ще издържаме240 паразита много са за малка България,също са много и зулумите извършени досега и още колко ще извършат,колко народна пара ще оплюскат.Тези хора са за съд ,не да ги избираме и да ги правим по богати от тях хаир няма да има.Обречени сме с тия гадове!

192

Анонимен

преди 9 години

Бостанджийския кабинет обяви Русята за заплаха за България. За ислямистка Турция - нищо. Не е заплаха. :-) отделен е въпроса, че това служебно правителство непрекъснато си надскача сянката и правомощията.

191

Анонимен

преди 9 години

гърбавите тролеве тука не са на най-ниското ниво, характерно за Дневник. Няма защитници на монополите, на ВЕИ-МАФИЯТА. Срамота другари гърбушковци, как може такова нещо :-)

190

Lidia

преди 9 години

uspeh !

189

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов трябва да е луд за да иска власта НАПЪЛНО ОГРАБЕНА БЪЛГАРИЯ ....ОСТАВАТ ГОРИТЕ И ДЪРЖАВНИТЕ ЗЕМИ БСП ИСКА И ТЯХ

188

истина

преди 9 години

Избираме БСП или АБВ или ББЦ или това 21 и ФАЛИТЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е СИГУРЕН ....ДО КОГА ЛИ МАЖЕ ДА СЕ ИМИТИРАТ ПАРИ....ИМИТИРАТ....ИМИТИРАТ...ИМИТИРАТ НА ПЕДИ СТАНИШКО ГЛУПОСТИТЕ

187

Боко

преди 9 години

до изборите ще прочета Винету страхотна е

186

Бараката

преди 9 години

абе Боко,бараката съм, абе мой човек абе тая Деси от Дулово с голям опит бе мой човек абе тия твоята охрана не слизат от нея бре човек ще я уморят

185

Анонимен

преди 9 години

малиии,тоя ще го гледаме в Пловдив ли бе.хич го не искаме.***

184

червен трол

преди 9 години

Останаха 41 дни........И ко??? Кутвев пак ще си *** паричките а ние.........бананата......

183

Анонимен

преди 9 години

И в Ню Йорк да води листите пак не трябва да гласуваме за него,защото ни обещава като начало емитирането на 6 милиарда дълг.Представете си какво ни чака,ако имаме глупостта да гласуваме за този индивид.

182

Анонимен

преди 9 години

В този вестник всички изложени снимки са все на "бивши"комунистически изЧадия! Нямам нерви повече!