58

Анонимен

преди 9 години

Какъв е Йотингер,че да се бърка в чуждите взаимоотношения.Като иска нека да плати ,,персонално" дългът на Украйна и да обещае,че ще плаща занапред няма да има проблеми.За ,,Газпром" газта е стока която трябва да се продава.Но нахалници които крадат се бият през пръстите.

57

wli

преди 9 години

Егати и ес...Украйна за нея всичко правят ...Бг умира от глад и студ.

56

st

преди 9 години

Абсолютно може и без русия,по скъпо но може който зависи от газ разбира се.

55

Див комунист

преди 9 години

Брей, тоя Йотингер много нагъл бе.. Да внасяме втечнен газ.. *** и Европейския съюз.. Заради тоя Съюз затворихме 4 напълно годни и работещи ядрени реактора, сега и втечнен газ да внасяме. Йотингер, не искаш ли и втечнена пръдня да почнем да внасяме, само и само да угодим на презокеанските ви/ни евроатлантически "партньори" и на хунтата в Киев??!

54

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Ха, сега де! Аз толкова време обиждах Плевнята, че бил от *** по -*** и от дежн псаки, пък то било невярно! Ето, човекът Йотингер ни казва , внасяйте втечнен газ, ако искате от Катар, ако искате от САЩ! "Южен поток" ще го има , но нас няма да ни има в него, ще мине през Турция! И ние ще зависим от Турция! Умните и красивите викаха, да не зависим от Русия, е ще зависим от тези от които сме го яли 5 века! Докато можехме да се къпем в газ! Извинявам се и на филията с мас, да, виновен е матрияла!

53

плEVNелиев

преди 9 години

"А когато сняг забръска, що ще чиниш ти зимъска? пита баба Мравка Щуреца, който друго не знае, освен да го удря на свирня по сборове и седенкиИ докато Щуреца играе по свирката на ционистите от Америка, зимата взела, че дошла. Ами тогава? Усещате ли протестите от февруари? Усещате ли ги...идат, идат...Имам чувството, че този път основна цел ще бъде плEVNелиев и неговите приятелчета енергийните олигарски от ЧЕЗ, ЕВН, AES и другите добри западни "инвеститори".

52

Анонимен

преди 9 години

Taka, okaza se che i bez rusia moze

51

РЕАЛИСТ

преди 9 години

Нито едно червейче от тези в парламента няма да остане тук като стане страшно, помнете ми думата! Още началото на ноември като захладнее депутатите настоящи и бивши и бъдещи, ще са се изнесли от България, заедно с крадливите си семейства и приятелчета. Жална ни майка на нас обикновените граждани, защото Жан-Виденовата зима ще ни се стори като круиз до Канарите в сравнение с тази, която идва. Запознатите знаят за какво говоря има само 2 сценария: ЛОШ и МНОГО ПО-ЛОШ, в кой ще попаднем не се знае..

50

анонимен

преди 9 години

Йотингер,ТОВА С РЪКАТА НАЦИСКИ ПОДРАВ ЛИ Е ИЛИ НОВ ВАРИЯНТ???

49

Анонимен

преди 9 години

Повечето коментари отбелязват, че отдалечаването на връзките ни с Русия е пагубно за България! И това е посред лято. А какво ще бъде, когато дойде студената зима!

48

РЕАЛИСТ

преди 9 години

В Одеса НАЦИСТИ и ДЕСЕН СЕКТОР и други *** подпалиха хората в кметството живи, свастики навсякъде??? ЗАЩО САМО СЕ МЪЛЧИ??? ЕДИНСТВЕНИЯТ ШАНС България да има енергийна сигурност и независимост от трети страни беше !!! ЮЖЕН ПОТОК !!! НО изведнъж дойдоха тоз и оня от Брюкнацистел и Фашингтон скръцнаха със зъби на Орехарски да не строим нищо, той първо се подриска, после им се усмихна и накрая събу гащите и им се надупи, представяйки по тази начин позцията на цялата ни нация!!! ЛИЦЕМЕРНО И ГНУСНО!

47

fripp

преди 9 години

Трудно ще получим втечнен газ. Ние нямаме съоръжения още построени, но да кажем, че намерим тия пари и ги построим, проблемът е Турция. Комшиите са заявили официално, че няма да пускат танкери с втечнен газ през проливите от съображения за сигурност. Може би са дори прави за себе си - твърде опасно изглежда да минават товари от такова естество през средата на милионен град.

46

дърт голям

преди 9 години

Ние имаме много добра приказка за лудия и зелника.Какво казва този коректен не е толкова важно. По важно е какво ПРАВЯТ българските "ПОЛИТИЦИ "-ЕДНО ГОЛЯМО НИШО. За тях БЪЛГАРИЯ е ООД от където си прибират печалбата в банковите сметки е ЕС. Време е да спрем да говори, и да грабнем СОПИТЕ.. Няма друг начин. ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.

45

Анонимен

преди 9 години

дадохте грьбна РУСИЯ сега лапаите мухите.

44

РЕАЛИСТ

преди 9 години

Славяни да убиват славяни, това което става в Украйна е просто перфектния план за господарите на "Обединена" и "Свободна" Европа. КЪДЕ Е ООН??? КЪДЕ Е ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ? КЪДЕ Е ОССЕ? Какво правят всички - мълчат и гледат? Как е възможно 21-век на територията на ЕВРОПА ДА СЕ ТОЛЕРИРА ТАКЪВ КЪРВАВ КОНФЛИКТ? Сринаха Белград и цяла ЮГОСЛАВИЯ и пак никой нищо не направи и Косово дадоха на Албанците - нищо. Добре че Русия спаси Крим сега и там щеше да е същото като в Донецк и Луганск...

43

коментар

преди 9 години

Межди другото написаното от 45 е много точно.И не само за газта,но и за цялото ни присъствие в ЕС.Изказването на Йотингер е меко казано е обидно. ЕС да осигури напълването на газовите хранилища на Украйна от ЕС още сега , а народът на България и Словакия да стиска палци , зимата да е МЕКА. Този новият ХИТЛЕР ли се мисли.....Миля , че е време всички депутати ,избрани от различните политически сили , да докажат , че са БЪЛГАРИ....

42

РЕАЛИСТ

преди 9 години

Ще ни морят от ГЛАД без икономика, от СТУД без газ, ГЕНЕТИЧНО с миграция и наливане на африканска *** и терористи или с ВОЙНА, за тях е без значение! Важното е да измрем. След колапса на българската държавност от 90-те до сега сме се стопили с 2 МЛН. души (вижте статистика НСИ). Ефикасно е НО ИМА един малък проблем, много бавно се топим, плана Ран-Ът е бил да сме 5.3 млн. до сега - познайте как ще ускорим процеса. Очаквайте скоро премиерата "Майдан 2" на 3D и IMAX на АЛЕКСАНДЪР БАТЕНБЕРГ филмс.

41

Niki13

преди 9 години

Ние можем всичко , но на каква цена, Европа ще ни покрие ли разликата на почти двойната цена на втечнения газ . Това ли е пазарната икономика на Европа, да ни казват от кой и на каква цена да купуваме. Да се махаме докато още е останало нещо от България.

40

obama

преди 9 години

Ndli ste DEMOKRACIA - referendum za IUJEN POTOK!

39

Анонимен

преди 9 години

Ако мен ме изберат за премиер, веднага излизана от ес.