121

Анонимен

преди 9 години

Пестелив, ама дано си изкарал добре рождения ден.

120

melinda.faella

преди 9 години

НЯМАМ ПАРИ В БАНКАТА И В КОЯТО ДА БИЛО, НО ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПРАВИ Е ЗА ТЕАТЪР ПРЕД НАРОДА! ЧАК СЕГА СЕ СЕТИЛИ ДА ЗАПОРИРАТ! ГЛУПОСТИ ТОЙ ДОСЕГА СТОИ И ЧАКА ДА ГО ГЕПНАТ! КАК ЛИ НЕ ОТДАВНА СЕ Е ОТЪРВАЛ ОТ ВСИЧКО НА НЕГОВО ИМЕ ДА НЕ ЕХАЛТАВ ДА СЕДИ И ДА ЧАКА ЗАПОРИ! СТИГА С ТИЯ ТЕАТРИ ВЗЕХТЕ НИ ЗА ГОЛЕМИ ЛИВАДИ АНПОСЛЕДЪК ЗА ВСИЧКО! МОШЕНИЧЕСКА МАФИОТСКА СТРУКТУРА ТОВА Е ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ!И ДАНО НАРОДА ГО СХВАНЕ НАЙ НАКРАЯ!

119

Homer

преди 9 години

Защо лъжете бе, всеки грамотен може да влезне в сайта на Интерпол и да види, че тоакова животно нема!!!!

118

ЛЪЖИ - МАЖИ

преди 9 години

Запорира ли са му оная работа , всичко това е за пред народа - ето вижте какво прави държавата !!!!! Отдавна , много отдавна всичко което е могъл е прехвърлено на трети лица и ошфорки - вие за *** ли го мислите Василев !?!?!?А , ДА НЕ ЗАБРАВЯ , - ЩЕ ГО ОТКРИЯТ НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ КОГА И КЪДЕ !?!?!?

117

4epa

преди 9 години

IZTRIVAI 4ervena GAT KOLKOTO SI ISKA6--NO 6TE DOIDE VREME KADETO 6TE BADETE IZTRITI OT ZEMIATA

116

4epa

преди 9 години

C.VASILEV SI IZTEGLIL NEGOVITE PARI --- ZA DA NE MU GI OTKRADNAT BSP i DPS i PEEVSKI ,I SEGA UMIRAT OT MAKA LAKOMITE PRASETA.

115

изпълнено

преди 9 години

Този запор изключва възможността на мажоритарния собственик на КТБ да оздрави заедно с оманския фонд банката.Вървим към обявяване на несъстоятелност и разпродаване на имуществото и на безценица.Задачата е изпълнена,отмъстителят ще се награби с евтини активи,първата *** в оркестъра Искров отиде на почивка,дребните вложители ШЪ чакат

114

Анонимен

преди 9 години

Кой БАНКЕР са осъдили ди сега и е в затвора ?

113

Анонимен

преди 9 години

Ми човекът- габравец, бе! Кво искате!?

112

pravda

преди 9 години

Ami kakvo stava sas Stefan Gamizov.koito beshe na xranilka pri Bankercheto,niama li koi da my zaporira imotite i na nego, neshto se pokri mishoka...mnogo obichashe da hodi v tv7 i pri Bankercheto da go myfti za parichki...

111

Анонимен

преди 9 години

Запорирали му имуществото, но не и двата самолета.Така де, не е хуманно някакси да му запорират превозните средства чак! Пък и нали той като види, че е издирван, ще поиска да се върне, за да бъде разследван и му трябва някакъв транспорт. Няма с каруца да тръгне, я!

110

Анонимен

преди 9 години

Тю язък. Аз силно се надявах, че Цветан Василев ще дойде и ще оздрави КТБ и аз ще мога да си изтегля 5-те милиона от тази банка пък те му запорираха имуществото на горкия човечец.

109

ДеДе

преди 9 години

Как е Искров с невинната физиономия.

108

Истинският виновник.

преди 9 години

...за това е БНБ в лицето на Искров. Той е за затвора !!! Защото с години умишлено и вероятно под натиск не е упражнявал контрол. А също и отказа за ликвидна помощ от 250 М което щеше да успокой положението, а след това можеше да се прави пълен вътрешен одит. Но това щеше да спаси и оздрави банката явно това пречи на някой.

107

Анонимен

преди 9 години

*** друго не ще коментирам но се пише мошеник с " о" око не си учил достатъчно

106

Анонимен

преди 9 години

Има физиономия на бял крадец и мушеник. Ако се занимава с *** от Оман може би е започнал да финансира "бойците" от ислямския халифат. Ще се чуе

105

Анонимен

преди 9 години

А на Цветан Цветанов кога ще запорират имуществото??????

104

Лора

преди 9 години

"Двата самолета, които са на разположение на Василев, не са обект на обезпечителните мерки, тъй като са притежание на търговско дружество, в което той и съпругата му имат мажоритарен дял..."........Хи-хи .... Цили-вили-зациооооон!!!!"Не ме гледай умно, българино!".......И лучец еж, водица пий - И пак поглеж! Дий... Дий, воле, дий!Така си мреш,така сме ний,така - поглеж!Дий... Дий, краста, дий!

103

вложител

преди 9 години

хора до кога ще ги търпим тия бе

102

служител

преди 9 години

а неговите подчинени като шефа на КТБ запад си кара новия джип БМВ и ехидно съчувства на вложителите.а си изтегли парите на своите фирми и роднини за затвора сте ей.