116

възмутен

преди 9 години

"Васил Щонов: 50% по-скъп ток, за да изчистим нещата за година"Алооо, какво ще чистиш ти с тези 50 % бе? Когато доходите на хората се вдигнат със 100 % тогава ще ми дрънкате врели некипели! Щял бил да чисти - я да изчистите всички наредени на тази енергийна хранилка олигарси, ваши дружки и на ГЕРБ, и на президента.... Само посмейте да вдигнете тока..... Вместо да отрежете крилцата на американските ТЕЦ-ове, на ВЕИ-тата, те пак от нас ще гледат да си тъпчат гушите!

115

Анонимен

преди 9 години

114.Що не се скриеш там около забогателите ти братя и да си живееш живота !Че от такива крадци , преработили се ни писна ! Като Василев от Банката, грабва си 206 мил. И да го няма . Тов ви е частния бизнес .

114

NORMALEN

преди 9 години

VIE GOSPODIN MINISTRE VDIGATE TOKA A VAS GOSPOD DA VI VDIGNE NANEBETO.SLUGEBNOTO PRAVITELSTVO NA NEBETO>GERB V NEBITIETO.A DANO POUMNEE OKAIANIAT BALGARSKI NAROD.

113

NACO

преди 9 години

Като "растежа" НА ПЕНСИИТЕ ЛИ ГОСПОДИН МИНИСТРЕ? И кое налага това,все по-намаляващото ПОТРЕБЛЕНИЕ ли?

112

Кабеларка-енергетик

преди 9 години

Е, след като един шеф на кабеларка със съмнителни практики, го направиха министър на иконимиката и енергетиката, след като кабеларка дава мнения за цени на електроенергията, то управлениета н аБългария вече напълно се е превълнало в цирк, но не весел, а в цирк, в който зверовете ядат живи хора.

111

до 119

преди 9 години

за хляб нямали,а къщи и апартаменти имате,нали,ще пръснете банките от спестяванията си,да ви имам бедността,мизерията ви е единствено и само духовна,не сте хора,нямате ценности,единсвената ви ценност са парите и как по-точно да ги крадете,защото да работите не знаете,жалки търтеи

110

до 120

преди 9 години

ами ходи и дано по-скоро силикозата да отърве света от един бездушник. айде Буда да резне лентата, а още не е хванал официално ножицата. Колко предприятия по колко работници могат да се открият с парите за магистралките и другите пинизчийски схеми за обогатяване.

109

до 115

преди 9 години

*** грбухов ти кога ще разбереш, кога партията майка ще ви обясни че благосъстоянието не е измеримо с това човек да изпие едно кафе или да отиде за пет дни на море, а? Я се саморазпускайте щом сте богати а стига крадохте от държавата под предлог, че управлявате в интерес на държавата и обществото. Искаме достоен живот а не вашите унизителни интриги и разделение на хората.

108

енергопроизводител

преди 9 години

защо плавно , направо с по 20% на всеки 3 месеца !!!!!!

107

Анонимен

преди 9 години

до Румен 221Румене, обади се бе човек, къде се изгуби?!Имаш да получаваш още 21000 рубли.

106

Анонимен

преди 9 години

В Мадан откриха нови рудници, търсят 850 миньори, а и плащат много добре-1500 лв.Вместо на компа, отивайте да работите.

105

Анонимен

преди 9 години

***!!! НИЕ ВЕЧЕ ПАРИ ЗА ХЛЯБ НЯЧАМЕ А ТЕЗ СЕ ЧУДЯТ КАК ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА НИ ГРАБАТ.МАФИЯ!!!

104

detelina

преди 9 години

А, заплатите -КОГА!?НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИ , ОТ СИВ И СОЦ.ЛАГЕРА ,КОИТО НЕ СМЕ МРЪДНАЛИ И СМ. НАПРЕД, ДОРИ СЕ ВРЪЩАМЕ 100ГОДИНИ НАЗАД!

103

Анонимен

преди 9 години

до 114 и 115заради такива, като вас страда народа. Пази боже сляпо да прогледне. Кога нямахте 5 кинта в джоба, кога станахте много образовани (в което сииилно се съмнявам) и с високи доходи... бедните сами са си виновни - основната теза на шувинистично настроените капиталистически ***, за които слава богу в Европа има все по-малко място.

102

плEVNелиев

преди 9 години

Разбира се, че трябва увеличение на цената на тока. Иначе как ще се изплащат ВЕИ-тата на моите приятели, американската AES, пичовете от ЧЕЗ и EVN и останалите хубави западни инвеститори.

101

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 111Кой ли кара всеки ден 1 милион леки коли, сигурно " бедните " хора, те са и по курортите и претъпканите кафенета?!

100

Анонимен

преди 9 години

Другари от бсп/атака, стига сте ***, ако искате по-високи доходи, направете си фирми и получавайте колкото искате.Достатъчно големи доходи получавате като *** по форумите, като тролите денонощно.Големи заплати се получават ако умееш нещо, трябва образование, а най-мързеливите хора стават членове на бсп и атака и само искат без да допринасят за страната си.Искаш по-малко разходи, ползваш по-малко ток!Има и свещи да си светите.Имаше един *** "румен221", къде ли изчезна?!

99

До 111

преди 9 години

Точно затова нашето образование, което беше обявено за второ по ефективност в света, бе реформирано. Реформираха го, като ползваха за модел образованието в САЩ.Казал го е отдавна народа - *** народ, слаба държава!Сега щамповат в училищата "граждани на света" - недодялани личности, на които им е внушено, че са нещо друго, но не и Бълагри, а знанията им стигат колкото да се ориентират слабо във всекидневието си. Нито знаят историята си, нито са културни, нито са начетени - сива маса за месене.

98

Анонимен

преди 9 години

Цената на тока трябва да расте плавно, рече Щонов------------А колко клетви чухме от Костов насам, как токът нямало да поскъпва?!?Къде са тези дебелооки създания?

97

Анонимен

преди 9 години

Това е проблемът - токът и три пъти да скочи, пак ще си коментираме тук, но на улицата никой няма да излезе. Ще си го плащаме като попове и това е.Кой е виновен вече няма значение. Който и да е - ще си обира държавата и ще си вее капата в някой скъп мерджан.Нацията вече ния няма. Няма следа от обществено мислене и прояви. Все по-малко стават и накрая съвсем ще замрат, независимо колко гладен е народа.