10

Анонимен

преди 9 години

"Пълним чашата наполовина - пием по-малко"Абе то ако не пълниш въобще чашата - тогава пиеш най-малко. Ама дали си заслужава? Хората си пият, за да се напият или поне да им дойде настроението. Те пък "умните" учени ни съветват как да не се напием и да не не идва настроението. Още малко и ще им дойде идеята да си съхранявам водката и ракията в чашки, а не да си седят по бутилки, за да могат да изветряват и да не ме хващат. Глупави учени бих казал.

9

Анонимен

преди 9 години

Абе за хората отстрани ще изглежда, че пиеш като смок, защото си пълниш с чашата по-често от тоя, дето я пълни догоре от раз.

8

Анонимен

преди 9 години

"Пълним чашата наполовина - пием по-малко"Гениално. Американските учени скоро ще задминат британските си колеги. Вероятно следващото откритие ще е, че ако си разреждаме алкохола, ще ни хваща по-малко.

7

Фьодор Михайлович

преди 9 години

Чашата на половина пълна пием по малко,пълна до горе - пием повече

6

Анонимен

преди 9 години

Както и да пълниш чашата -шишето в даден момент свършва - научен факт!

5

Анонимен

преди 9 години

Тия американски "учени" ще ни изкарат заклети трезвеници. То тук и без това никой не пие от чаша!

4

Той е

преди 9 години

То бива простотии, ама кво да очакваш от американци? Я дай на един алкохолик по половин чаша, пък виж, дали ще ти изпие по-малко? Вместо 5, ще изпие 10, и пак ще се нафирка, останалото са глупости!

3

Анонимен

преди 9 години

Ша пълним, ама няма с какво!

2

Алов

преди 9 години

То чашата и на половина да я пълня като ми е пълно бурето и шишетата файда никва...

1

metala

преди 9 години

Не моа пия аз от чаша, не е ли бутилка, не влиза на място. Чашата е измислена да се пие чай и кафе. Бутилката е за ракия и бира. Туй американците *** народ - утре ще измислят че мезе се яде с вилица, вместо както е редно с ръце.