5

до социолог

преди 9 години

Ето драги сънародници мутрата Борисов неистово иска да се върне във властта,с цената на всичко и на всяка цена.Липсват му хеликоптерите,самолетчетата и паричките от митниците и еврофондовете-далаверата трябва да продължи и племето е просто то се хваща на селски приказки от ***.Сега предстои усвояването на новите парички от ЕС-само неговите хора ще се докопат до тях но вие ще разберета след като вече са си ги усвоили или въобще няма да разберете -слугинските му медии няма да ви кажат.

4

Kit Chelin

преди 9 години

В Герб са най много комунистите. ББ не иска да си предаде партийния билет, Цецка Цачева-партиен секретар, ЦЦ-служител в ДС, Сергей Игнатов, Н. Младенав Л. Павлова-Индира деца и внуци на номенклатурата, Московски-Мултак и още много знайни и незнайни кариеристи. За тези хора ли ще гласувате? Пребоядисани комунисти, за които е важно да са винаги във властта за да цоцат яко парите на народа. Готови са на всичко, дори да съсипят цялата държава. От нас зависи дали ще го допуснем. Мислете и бдете.

3

ДРЪН, ДРЪН- ЯРИНА

преди 9 години

Българските *** ще избират герберските ***!

2

социолог

преди 9 години

Ето драги сънародници едно възможно развитие на ситуацията след изборите. Б.Борисов няма мнозинство и отказва да прави кабинет. Следващите са БСП и ДПС , не никога не отказват да са на власт т.е. да крадат. Правят кабинет и Мишето Миков е премиер. Е това ли искате , тогава ще го получите и ще гладувате и няма да сме в ЕС и отиваме при чичко Путин. Сега дерзайте и гласувайте за *** от БСП , ДПС , ББЦ и тем подобни.

1

бизнесдама

преди 9 години

Аз пък искам да теглим заем от 7 млрд.лв. макар и без да става ясно защо освен Армагедона и Апокалипсиса на Бойко!!Не е добре да фалира банката на Василев, трябва да й помогнем, а останалото ще дойде при нас в бизнеса!Ше ва опра'им, вервайте ми !!!