17

До коментар N1

преди 9 години

До АнонименГавра, гавра...., колко да е гавра!?!? Смешниците от Самсунг не случайно са пропуснали Sony в номинациите си. Хората от две години имат водоустойчиви смартфони и то тествани....лично. И на авторката да споделя, че не е само модела Z1, а още Z и Z1 compact ;)

16

IME

преди 9 години

ALOOOOOOOOOOOOUUUU DO AVTORKATA NA TAZI STATIIKA GOSPOJA Мария Захариева - A DA SE NAUCHISH NA PRAVILNO PISANE A ? ISKASH LI A ? VIE KATI DRASKATE STATIKI NQMATE LI WORD S PODCHERTAVANE NA PRAVOPISA ???? "E"DVALI (taka se pishe) IMATE ....

15

varna

преди 9 години

Купих си наскоро Галакси С2 за близо 350лв.А Новия е 1100лв,освен процесора и паметта,каква е разликата някой може ли да ми каже и тази разлика от 700лв е ЖАЛКА,ПРОСТО ЗАЩОТО ЕДНО НЕЩО Е НОВО ДРУГО СЪЩО Е НОВО,НО НА 2 ГОДИНИ,1100ЛВ ЗА НЯКОГО СА МНОГО,ЗА НЯКОГО МАЛКО,АЗ МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ КАКВОТО ИСКАМ,НО ТОЗИ ТЕЛЕФОН Е ПРЕКРАСЕН И НЕ ИСКАМ ДА ГО СМЕНЯМ ИМА ВСИЧКО,1100ЛВ ЗА НЕЩО КОЕТО СТРУВА РЕАЛНО 300,ЛУДОСТ !!!

14

С

преди 9 години

Да, малко го удариха на шеги, но пък дано наистина се съберат пари, дори и с такива рекламни трикове в тази фондация. От личен опит вече знам, че наистина са страшни тези дегенеративни заболявания и разчитаме на тези изследвания и лечения (а те могат да се осъществят ТАМ, където са парите), защото от много години се търсят, но няма реално лечение. Само облекчаване" и "забавяне" на състоянието м/у 20-30%, а никой не е застрахован!

13

Alex до 13

преди 9 години

Да, вече почти 80 млн долара са събрали, не е зле. Миналата година са имали 1.7млн за цялата година! Друг е наистина въпросът, че сигурно не повече от 10-15% наистина даряват, а не просто се заливат с вода за шоуто. Може да провериш докъде са стигнали на asla.orgIce Bucket Donations Reach $79.7 MillionAugust 25, 2014Ice Bucket Donations Reach $70.2 MillionAugust 24, 2014

12

Анонимен

преди 9 години

Идва лие усетил т.нар. мускулен шок.

11

did

преди 9 години

Колко пари са се събрали общо от тази благотворителност? Някой знае ли?

10

???

преди 9 години

S3 Или S5 ....

9

Монархист

преди 9 години

Малко глупаво ми се вижда неудушевен предмет да номинира други неудушевени предмети да се заливат с вода, до която няма как да стигнат или да се залеят сами. И да, всичко е маркетингов трик. Скоро очаквам Lenovo Thinkpad T или X серия или Yoga да номинира Macbook pro/air или ipad...

8

езичник

преди 9 години

тая вода дето я разляха с тия ледени кофи е безценна в някои части на света. голяма благотворителност му дръпнаха. а следващата простотия май беше кофа с ориз.понякога саморекламата буди отвращение и има обратен ефект.

7

Кругер

преди 9 години

И в клипчето е S5, не S3. Подзаглавието също е грешно...

6

Кругер

преди 9 години

Статията започва с "идва ли" и си мисля за "идва еди-какво-си", а то било "Едва ли". ***, започнете да пишете поне грамотно, ако не можете да говорите така.

5

Анонимен

преди 9 години

Те две капки паднаха върху телефона...пък и никой не знае дали е продължил да работи след клипа...

4

СОНИ ЕКСПЕРИЯ зет 3

преди 9 години

ШАХ и МАТ

3

банко банков

преди 9 години

аз като супер неизвестен предизвиквам мимето захариева да се полее с кофа топла водица...хем да и е приятно хем и да се сапуниса акуратно:)

2

Анонимен

преди 9 години

Е това вече става забавление

1

...

преди 9 години

Тези си го обърнаха на забавление. 90% го направиха това предизвикателство с комерсиална цел, а не с благотворителна...Жалко!