15

езичник

преди 9 години

до 1групата дето ги пуска ни управлява от как се помня.

14

езичник

преди 9 години

а сигурно ли е че вече няма доставени пратки?и подобно нещо само с 9 човека ли става?пак хванаха мишките и се хвалят че са хванали лъвовете.

13

ШибиРиби

преди 9 години

От 25 г. нашата полиция все РАЗБИВА и все с разбита халка ходи. Хайде дружно да запеем на Веско Маринов песента и да поместим.

12

леле, каква сура

преди 9 години

До 11Ами по добре Калин, отколкото тази ХИЩНА КАЛИНКА и неандерталец Лазаров

11

Анонимен

преди 9 години

Брависимо, българи! За сетен път се убеждавам, че за пари, някои са готови да продадат майка си и баща си. Негодници

10

Предатели

преди 9 години

Не ни трябват имигранти мюсюлмани , които са заплаха за сигурността на България!Това антибългарско деяние е извършено от хора , които не може и не трябва да бъдат повече българи.Кой им плаща на тези предатели? Съдът е длъжен да ги лиши от българско гражданство. Да си ги вземат турците или САЩ , Саудитска Арабия и Катар , които финансираха и помагаха на ислямистите , воюващи със силите на Башар Асад в Сирия. Те са виновни за раждането на чудовището ИДИЛ , убиващо засега само в Сирия и Ирак!

9

да 11

преди 9 години

Дали няма да върнат калинката с парадните униформи Калин Георгиев?

8

Анонимен

преди 9 години

Боже, сами си го правим! Не мога да повярвам. А всъщност бяхме срещу политиците... то ес оказва, че един срещу друг действаме! СРАМ за децата ни и срам заради Левски и другите, дали живота си за свободата!

7

111

преди 9 години

САМО питам , ако беше по времето на ТЖИВКОВ ,дали щяха да излязат живи от белене,но това се отнася и за днешните политици

6

бай Петко

преди 9 години

Сега, ако има истинско П Р А В О С Ъ Д И Е или да им изгният кокалите в затвора, или по-добре отнемане на българско гражданство, изгонване ЗАВИНАГИ от България и конфискация на имуществото, да видим дали някой друг ще посмее да нарушава законите. "...циреите трябва да се режат, а НЕ да се лекуват..."

5

ham hum

преди 9 години

Плевнелиев отива на церемонията по встъпването на президента ЕрдоганРосен Плевнелиев ще присъства на церемонията по встъпване в длъжност на Реджеп Тайип Ердоган като президент на Република Турция, съобщиха от прессекретариата на президента. Церемонията ще се проведе на 28 август, четвъртък, в Президентския дворец Чанкая в Анкара.

4

Анонимен

преди 9 години

Този рецидивист на снимката един от групата ли е?

3

CS

преди 9 години

Zatvor i otnemane na BG grajdanstvoto za tezi bokluci

2

Анонимен

преди 9 години

Evala na predpriemacheskiqt duh v Bulgaria!

1

Анонимен

преди 9 години

ОСТАНА ДА РАЗБИЯТ ГРУПАТА КОЯТО ПУСКА ТУК СЯКВА БЕЖАНСКА ***