13

ivan

преди 9 години

Samolet s ebola v dyrjava bez zdravoopazvane,s hora roveshti po kazanite i ogromni *** geta.Na teorija na verojatnostite li razchitate maloumnici?

12

Джон

преди 9 години

Пускането на самолет идващ от страна в която има епидемия от ЕБОЛА е национално предателство от хора предали се на най-голямото зло - дяволопоклонници глобалисти искащи смъртта на почти цялото човечество. Запомнете кой пусна самолета и ако пламне епидемия тук и той се спаси - намерете го и му въздайте заслуженото.

11

Джон

преди 9 години

Ерик Пианка е преподавател в тексаския университет, част от сатанинското сборище на глобалистите които искат да избият огромната част от човечеството, но не и тях самите - това не!!!Има и много други, използват се вируси, войни, заразени ваксини, ГМО и т.н.

10

Джон

преди 9 години

Др. Ерик Пианка - Войните и недохранването не винаги вършат работа. Вместо тях, болестите предлагат най-ефективния и бърз начин да убиеш милиардите, които скоро трябва да измрат за разрешаване на кризата с популацията. СПИН не е ефективен убиец, защото е твърде бавен. Моят любим кандидат за изтребител на 90 процента от световното население е преносимият по въздуха ЕБОЛА, защото е едновременно много смъртоносен и убива за дни, вместо за години.Коментара е излишен откъде идва всичкото зло.

9

Анонимен

преди 9 години

Добре,че ни забраниха да ходим при тия болнавци

8

Анонимен

преди 9 години

сега или ще има "48 часа по-късно" ... или като направят 1000 теста и измислят виксината против Ебола, ще започнат да изнасят в чужбина заразени британци. А след това ние ще си купуваме ваксини.

7

Nemec

преди 9 години

До АнонименСамолета ще пристигне със закъснение поради технически проблеми.Аз предполагам,че отговорността за здравето и безопасността на хората носи г-н Ангел Кунчев,както и МЗ.Мисля,че рискът се подценява,въпреки сериозните мерки,които летището и Техник София ще вземат.

6

езичник

преди 9 години

едно време по време на чумата така ли са носили болни при здрави? черната е дошла с монголите. тая ще дойде с африканците. плановете на нср вървят с пълна сила.

5

Някой

преди 9 години

"британец" дрън дрън. Кой знае за какъв брикет става дума. Ама хак да им е нали все ние Българите сме им виновни....

4

Анонимен

преди 9 години

нани нани

3

Анонимен

преди 9 години

Какво стана със самолета от страна с наличие на ебола, който получи благодушното разрешение на нашите власти да кацне в София? Пристигна или не? Къде е разследващата журналистика? Защо всички мълчат? Искам да знам кой точно е умникът, който твърди, че няма никаква опасност от зараза с ебола и точно кой ще носи отговорност- поименно!, ако нещо се случи? Трудно можем да се опазим, имаме достатъчно бежанци и пътуващи българи, но насила да си вкарваш такава болест просто е престъпление!

2

Анонимен

преди 9 години

яжте чесън

1

Анонимен

преди 9 години

НЯМА ДА МИНЕ МНОГО ВРЕМЕ И ЦЯЛА ЕВРОПА ЩЕ ПЛАМНЕ. САМО ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е. ДОГОДИНА ЩЕ ИМА МНОГО ЗАРАЗЕНИ И В ЕВРОПА.