5

do 4

преди 9 години

скрий са

4

Анонимен

преди 9 години

Къв мир, кви пет лева. Да не би да има война. Вие все сте дескриминирани. Ами, ако имахте логическо мислене, щеше да се сетите, че като обира някой магазин и после полицията иска да го арестува, а той се съпротивлява и е въоражен с нож, тогава полицията няма да го гледа тъпо. Или ще го повали на земята и бой или ще го гръмне от растояние. При наличието на нож, не мисля, че някой полицай ще се прави на герой. Освен това, в днешно време, не се знае, дали няма бомба или нещо друго в гащите!

3

Мен

преди 9 години

До АнонименНикакво съжаление !

2

Анонимен

преди 9 години

Добре ! Дават снимки на 18 годишното момче , че е завършило средно образование .Обаче , като те затворят за кражба и от тук нататък полицията ще дава сведение че си крал и затварян, никъде няма да те вземат на работа ! Така е в САЩ.Тук е ролята на бащата да съветвасинът си , Не да си мисли , че няма да го хванат, и след това да удря полицая , за да избяга. Нагласата му е да се справя да открадне и да избяга . Но така се заплаща , даже с живота за съжаление !

1

Анонимен

преди 9 години

Бащите да посъветват синовете си да не крадат и тероризират другите жители при кражби. И когато полицаите дойдат , да окажат съдействие да бъдат арестувани . И за това трябва да си изберат предварително ,ще вървят ли в правия път , за да не ги арестуват !Това е ролята на семейството , за което е споменато !