11

Анонимен

преди 9 години

В България киното е монополизирано изцяло, затова и цените на билетите са безумни. От няколко години не съм влизал в кино, нямам и намерение. Ако ми се гледа филм, телевизора у нас е достатъчно голям. С парите за кино, водя жена си на вечеря с бутилка вино. Е, кино или ресторант, изберете сами. Само *** би се наврял в салон за два часа, да пие кола от кутийка и да не може да запали една цигара, вместо да седне на една приятна вечеря, където вместо да го гледат като изкопаемо разни претендентки за квартални миски, наредени по броя *** на работа в киното (уау каква престижна работа), ще го

10

Анонимен

преди 9 години

От статията разбрах, че нормалните билети са по 5 паунда, което е 12лв.Иначе казано колко в БГ?Къде е логиката

9

Анонимен

преди 9 години

Ако можех,щях да напиша 77+на номер7

8

Анонимен

преди 9 години

Наскоро по моловете се очаква супр премиера на 8д фим за произхода и ефекта на пръднята върху глобалното затопляне.Билети в продажба: )))

7

Анонимен

преди 9 години

Ей ся ще си сваля от замунда и ще гледам не за 20 паунда а за без пари...Като бях в Лондон работих за 50 паунда метрото 7 на ден храната 10 и само за кино не останахащото има ток,квартира,парно абе *** майна...Накрая избягах и не платих такса РАДЙО ТЕЛЕВИЗИЯ за година 350 паунда ЗАДЪЛЖИТЕЛНА !!!

6

Анонимен

преди 9 години

Aleksandra films унищожиха градските киносалони.Под тяхно влияние не се показва европрейско.българско и руско кино по кината,които са само в моловете.Александра груп искат билети за кино над 10лв,искат да продават пуканки по4 лв и безакохолни напитки по5 лв.Те са слуги на американските ялови кинокомпании,които са на хора главно от един народ със 6 лъча звезда на знамето.Никой освен фалита не може да ги спре.Франция,Италия,Испания и Русия правят общо над 1000филма годишно.Някой да ги е гледал?

5

Анонимен

преди 9 години

Иначе ефектите с вибриращата седалка и водните пръски по очилата ми хареса в 4DX киното. Ама ароматът беше един за всичко, и не беше на каквото е на екрана, а на сладникава мухъл...

4

Анонимен

преди 9 години

Ааа има атрахотно европейско кино. По фестивалите ги дават. Пак трябва да се отсява , де.

3

Анонимен

преди 9 години

В моловете липсва атмосферата на кварталните кина. Когато ги възтановят мо е и да ги посетя!

2

1

преди 9 години

До АнонименКиното винаги е било ефекти. През годините много филми с ефекти има на челни места в боксофиса, но има и години, когато на челни честа е имало и филми без ефекти. Сега заради пиратството се рекламират филмите с ефекти и те основно се класират на челните места в боксофиса.

1

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕ то освен ефекти, друго не виждам в днешното кино. С малки изключения.