11

дивак

преди 9 години

нищо няма да се промени в тази държава,никога...

10

flamer

преди 9 години

До Митко :Става въпрос за МЕЖДУГРАДСКИ път, не магистрала, ограничението от 140 км/ч е за магистрала.С 90 км/ч имаш достатъчно време да реагираш, освен ако разбира се не ти излезне жена с баничарка в твоето платно.

9

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА не мислиш ли, че причина за катастрофата може да карането без светлини.

8

Митко

преди 9 години

Който е разрешил това безумие с тези 140 км/ч да си понесе отговорността. Това го няма никъде. А там,където го има, колите са коли, магистралите са на ниво и за скорост над разрешената глобите са жестоки.

7

Салахадин

преди 9 години

Ще дойдете вие на моята,ама 2 години да минат,че да ви се появи акъла!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Жена шофьор ,е нещо като художник далтонист! Без обиди ,разбира се че има и изключения,но те са много малък процент !

5

Анонимен

преди 9 години

да сте виждали турчин продавач на книжки

4

Брайко

преди 9 години

Никой не може да ви задължи да карате на къси светлини през деня!Във правилника е записано,че през светлата част на денонощието МПС трябва да се движат със включени дневни обозначителни светлини ИЛИ на къси светлини.Говорил съм и с представители на КАТ и те потвърждават,че през деня може да карате само на габарити.Друг е въпроса те каква роля ще играят,но правилника е такъв докато не се отмени официално това безумие.Карайте на габарити и поне по-малко ще нагрявате инсталацията в жегите.

3

ассдфдсфс

преди 9 години

Аман от психопати с автомобили!Ало, донори, защо е нужно освен да убиват себе си, да избивате покрай вас още народ, често собствентие си семейства!!!!Трябва по-строги закони и наказания за безразсъдните оператори без мозък на дву-тонни чудовища !!!

2

Аз

преди 9 години

Когато си ид*от запалените или изгасени фарове не помагат!

1

Анонимен

преди 9 години

Защо светнахме фаровете през деня, за да намалеят броя катастрофи или броят загинали при катастрофи? В България броят на загиналите в катастрофи от началото на годината се е увеличил с 40 процента,същото се е случило във всички държави въвели денонощно светене. Но в нормалните такива, тази вредяща малоумщина веднага бива отменена,а тук правешкия лапка и крушките вървят.