9

софиянец

преди 9 години

доколкото четох първите данни от черните кутии ще бъдат оповестени в първата седмица н септември, по-интересното ще дойде минути след това от руското министертсво на външните работи и военните, ще има код кафяво за некои другари от сошуа. Не знаех, но се оказа, че Малайзия е най-близкият съюзник на Китай, поради това е и удара срещу малазийците... Китай е бесен разбира се, Малайзия му е малкото братче.

8

Анонимен

преди 9 години

уж самолета бил пълен с трупове от морга, сега пък ги разпознаха.***, някоя нова версия с испански диспечер ?

7

Анонимен

преди 9 години

Пъъъълна тишина настана за сваленя самолет. По команда всички западни медии изключиха лайномета срещу Русия и се затъкнаха. От събраните доказателствата вече на всички правителства им е ясно че украинците са свалили самолета. Само че не искат да казват на гражданите че ще станат за смях задето въведоха санкции за Русия и понесоха санкции от нея заради лъжливите украинци и американци. Също като с химическите оръжия на Садам. Оръжия така и не намериха но Садам го убиха. Целта оправдава средства.

6

Анонимен

преди 9 години

Ама как ще признаят, че е виновна украинската армия, нали сега цялата западна машина работи за изграждането на революционно-демократичен образ на Украйна. Сега ако признаят, че киевските главорези не се спират пред нищо, Вашингтон ще изгуби едната си кукла на конци.

5

до 3

преди 9 години

Ами не са открили доказателства, уличаващи бунтовниците или руснаците и предпочитат да мълчат. Тъй като не искат да си признаят, че украинците са го свалили, предпочитат да подхвърлят, че вероятно са руснаците, достатъчно е да посочиш някого и да го обвиниш в нещо и хората вече ще го гледат с лошо око, дори без доказателства. Обама детп най-много му знаеше устата вече 2 месеца скатава така наречените си "улики" (просто щото ги няма и знае, че украинците са сгафили)

4

до 1

преди 9 години

Само с едно НЕ съм съгласен--не е било грешка.....виж какви данни са откраднали "Кибер беркут" и разговорите в тях.Забележка-------"Кибер беркут" са украинци---за пояснение на *** тук..

3

Momo

преди 9 години

Не е ли странно, че само седмица след падането му всички спряха да говорят за това, а месец по-късно почти никой не го споменава?!

2

демократ

преди 9 години

Колко грехове имат руснаците че трябва от църквите да не излизат.И пак надали ще им се опростят?

1

"по грешка"

преди 9 години

Боингът е бил свален "по грешка" с ракета 9М38М1 от 156-ти зенитен ракетен полк на Украйна. По време на учения, в района на Зарощенское. ЗРК "Бук-М1" е трябвало тренировъчно да се цели в украински Су-25. По случайност траекториите на Боинга и на Су-25 съвпаднали, сливайки се на екрана в една голяма точка. Когато има схождане на целите на един азимут, системата за съпровождане автоматично се пренастройва за водене на целта с по-голяма площ, т.е. към Боинга. Бил е произведен "несанкциониран" запуск на ракетата.