230

Анонимен

преди 9 години

В качеството си на какъв открива обекти ?

229

Анонимен

преди 9 години

Хайде на калинките и бръмбарите. И новите министри от магистралите.

228

Българин

преди 9 години

"Добре, че си отидоха, сринаха всички системи, отсече той"Сигурно този некадърник има в предвид себе си и неговото некадърно управление.Ние помним ,ние не сме забравили как се разхождаше с ножичките ,как правеше мачлета ,как назначаваше министри,как се гавреше с парламента... Ние помним" що за стока си" и само една малка част от избирателите като мазохисти ще те подкрепят.Ти си обречен. Ние българите "забавяме ,но не забравяме"Запомни го!

227

анонимен

преди 9 години

В ЕС всич ки премиери са семейни макар и някои с повече от един брак,Как даму повярваме на Б,М,Б като никой него търпи .Цивилизовяано е любещия народ да го задоми и след 10 години да гласуваме за него.

226

АМАН ОТ ТОЯ

преди 9 години

НАЛИ ТОЧНО В МАДАН МУТРАТА СИ ПРИЗНА,ЧЕ Е ***, ЗА ДА СЕ ХАРЕСА НА ПРОСТИТЕ ПОМАЦИ. В МАДАН НЕ САМО, ЧЕ НЕ СЕ ОТКРИВАТ, А СЕ ЗАКРИВАТ РУДНИЦИ, ЗАЩОТО РУДНИТЕ НАХОДИЩА СА НА ИЗЧЕРПВАНЕ И НИКОЙ НЕ СЕ МРЪДВА ДА РАЗРАБОРВА НОВИ. И КОГА ЗА 15 ДЕНА /ОТ В СТЪПВАНЕТО В ДЛЪЖНОСТ НА БЛИЗАШКИ/ БЕШЕ "СЪЗДАДЕН" ВЪПРОСНИЯТ РУДНИК,ЗА ДА ГО ОТКРИВА МУТРАТА И ДА СИ ПРИПИСВА ЗАСЛУГА.ИСТИНАТАЕ, ЧЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ ДВА С Ъ Щ Е С Т В У В А Щ И РУДНИКА.НАИСТИНА, КОЙТО ВЯРВА НА БУДА БОРИСОВ Е ПО-*** И ОТ НЕГО.

225

lewskar

преди 9 години

Не мога да разбера защо всички политици , си преписват Евро програмите и техните придобивки в активи или пасиви .Много ми е интересно ако не ни бяха прибрали в ЕС , като трофей от Русия , да ли още щяхме да имаме метро и една завършена магистрала .Да ли поредният " Месия " ще ше да има на какво да се уповава ако зад гърба му не бяха милиардите от съюза .Да ли само с бюджет ни средства щяхме да имаме един нов .....мост на пример?Кризата е най- лесното обяснение за всяка некадърност !

224

Анонимен

преди 9 години

Колко концесии са дали, смятай що пара са прибрали. А за държавата естествено нищо. Е те така се продава държава.

223

МАКЕДОНЕЦ

преди 9 години

Защо започнахте да ни занимавате пак с тоя мафиоз, нарцис ... писна ни ни да ни описвате колко грандиозни са .ръдните му!!!

222

Анонимен

преди 9 години

айде бат бойко, давай старт на сондажите за газ

221

АНОНИМЕН

преди 9 години

а ти доограби всичко

220

Ivan

преди 9 години

Samo Bojko

219

....

преди 9 години

До АнонименВие пък сте завистливи *едали :) Яд те е ,че не си на негово място.Колкото повече коментари чета толкова повече кухи хора виждам :) Даже не искам да чета коментари

218

Анонимен

преди 9 години

До Анонименняма страшно,ще разберат

217

Анонимен

преди 9 години

300 прав си, ама много *** не го разбират

216

Анонимен

преди 9 години

герб са кръгла нула

215

gost36

преди 9 години

След изборите на 5 октомври психично болния самовлюбен нагъл алчен за власт бойко медотиев борисов и *** му бойкотират пресконференцията от яд ще не са получили мнозинство от българския народ.Герберските платени тролчета от бостанското плашило баба цецка цацева трябва да разберът ще мнозинството от нас българите сме отвратени от всички политици независимо дали се казват боко тиквето на снимката прочие и затова не гласваме на изборите

214

gost36

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА Гегрбериски тролчета резултатите на 5 октомври 2014 ще са българоубийеците от герб 25% БСП 19% Барека 15% ,ДПС 10%Гербери разберете в *** си кратуни ще сте имате на изборите 55% само в мечтите ви и за ваш ужас избирателната активност на идващите избори ще е много ниска.Мнозинството от нас българите сме отвретени от всички политици независимо дали се казват бойко медотиев борсов тиквето прочие затова не гласуваме на изборите

213

Анонимен

преди 9 години

Ще кажеш "Такъв е животът" -убиецът раздава щедро прошки,а жертвите виновни са "за трима",за туй, че нивга не надигат ропот.Такъв живота си го правим ние,а Менгеле, разправят, че бил "доктор"... И аз се изпърдях, но в ре минор.295- нема кой да те спаси, а най-малко бойко

212

бойко е велик

преди 9 години

Бойко, спасительо наш, помогни ни, оправи ни!

211

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ - 55 процента...БСП - 5 процента..е немъ къ да стане,соррибът 35/15 можеповечето граждани са много объркани-за което са виновни единствено политиците,няма ясни правила,няма надежда, няма вяра, няма НИЩО,но не трябва да даваме шанс на *** и турци да решават съдбата на нашите деца.