10

Анонимен

преди 9 години

tova amerikano evreiskia kapitalizam ,mizeri i razryha ,

9

Бантустана

преди 9 години

Соц панелките са така замислени че да решат и проблема с недоволните граждани на Бантустана - на който не му харесва живота - просто се мятка през балкона си.

8

муспи

преди 9 години

Злото от което само смъртта е изход е еврейската власт. Тази стара жена не е имала друга възможност, но тези които могат да убиват евреи а се разсейват, правят смъртен грях.

7

П.Петров

преди 9 години

Престъпление има, но няма правосъдна система! Иначе е много лесно да се намерят престъпниците, само трябва да се съберат от списъците на депутатите, министрите, кметовете и общинските съветници за последните 24-ри години.

6

Анонимен

преди 9 години

дааааам ГЕРП е отново на власт ...

5

Пешо

преди 9 години

Личи си че ГЕРБ идва на власт! Ами като спечелят официално изборите в страната ни ще бликнат масови самоубийства!

4

bradata

преди 9 години

Pojiveite v chijbina I togava shte vidite koe e skapano, navsiakade si ima plusove i minusi-vapros na licjni predpochitania.Navsiakade se krade I daje poveche ot BG, problema e che sme malka darjava I mnogo si lichi....

3

Шоп

преди 9 години

Само полудели хора в момент на умопомрачение се самоубиват така. Когато се самоубива съзнателно, човек поне гледа да не го боли. Жената е била неадекватна, не спекулирайте с такива случки.

2

реостат

преди 9 години

няма по голям грях от самоубийството по добре да гръмнете един двама де ви тормозят тогава и реда ще се появи

1

прос като матрос

преди 9 години

Важното е че хората нямат вече страх. Гледай тази възрастна жена как смело е скочила от високо. А гнилите и виещи от глад западняци, на тази възраст ходят по круизи, като вземат пенсията.