52

кобра

преди 9 години

До Анонименсам ***!

51

Cleo

преди 9 години

Wmesto Hamerikancite da goworqt gluposti, zashto da pokajat snimkite za towa koi swali samoleta? Neshto mlyknaha na tazi tema, shto sprqha da rewat, m? A?

50

Анонимен

преди 9 години

Az predlagam chopska oblast zaedno s chopite da q dadem na Serbia.prosti i ogranicheni hora ne ni trqbvat.

49

Ghost

преди 9 години

Всеки ден четем как ЕС,НАТО,ООН,ОССЕ,УСА и другите подобни си *** сами в гащите ( и навсякъде където се намесят) и все Русия им е виновна. Смешни са. От 10 дена е готов конвоя и с разрешение от украинските власти а големите организации нарочно се мотаят да кажат после че е агресия за нови санкции.Айде сега да се самосанкционират за Ирак,Сирия,Либия, Египет...

48

дядото

преди 9 години

Евроатлантическите бългаски прасенца овуняха нета, *** на заколение ! Сигурно се чувстват застрашени !? Явно не са българи, а *** без национално достойнство! Вижте сърбите, те имат такова, поучете се- не тръгнаха с Хитлер, комунизма им беше бутафорен, защитиха православието с цената на война и бомбандировки от миротворците САЩ, винаги са били и ще бъдат с Русия и руснаците! Нашите родни продажници и тикви, даже не могат да разберат ЗАЩО!?

47

Анонимен

преди 9 години

Do 60 -Az sum 56 I ti otgovarqm.Brato , ami jena mi e ot Doneck ,predi 2 godini kupihme apartament ,sega edna bomba I 60 000 dolara na vqtura .Az sum zainteresovan problema da se reshi burzo , no istinata e 4e tam nqma SEPARATIZUM , a imashe agresiq ot Ruska strana .Zapomni go tova.

46

Стамо

преди 9 години

Защо не кажеш, че Израел е анексирал територия на Палестина, въпреки, че на това място 1300 години е съществувала държавата Фелестина и дори няма помен от Израел? Мислиш ли, че който и да било лидер на велика сила би се отказал от излаза си на море, от военоморските си бази? Всеки един, бил той Обама, Меркел, Камерън, Оланд или който и да е, щеше да постъпи точно така. Колкото и да съм плюел Путин през годините, сега той е единствения политик, който се държи адекватно.

45

Стамо

преди 9 години

До АнонименДа нека говорим за Путин, който се държи съвсем адекватно и последователно, който не си затваря очите пред целенасоченото избиване на мирно население, който изчерпа всички дипломатически възможности преди да наложи ответни санкции, който допусна международни наблюдатели и представители на червения кръст навсякъде, където поискаха.Когато говориш за Крим имай предвид, че той е подарен на Украина на 19 февруари 1954 г. от Хрущев. Той не е и не е бил Украински, там живеят руснаци.

44

Шоп

преди 9 години

До алНапротив, православен съм. Затова не мога да взимам страната на кремълските атеисти и разните черкези и чеченци срещу православните украинци.

43

Анонимен

преди 9 години

До Niki13Човече, тук говорим за Путин и Русия. Делата на САЩ не са оправдание за агресията на Кремъл. Косово и Крим са различни неща. САЩ не анексираха Косово, нито пък Албания. В Грозни по булевардите стоят огромни надписи "Аллах е велик" и противниците на режима изчезват! Ама Путин си трае , защото сатрапът Кадиров му е полезен. Това принципно ли е ?

42

Анонимен

преди 9 години

Хаха. Платените путинофили са плъзнали като червеи из сайта и кликат неуморно минуси. Еб вашу мать, *** ! Идите на Х.й !

41

Niki13

преди 9 години

До Анонимен 64Ако Путин е големият лицемер на света, какво остава за другите, факт е че чужди компании изпълняват така нареченото АТО в Украйна. Факт е че в Сирия също не пада от небете оръжие. Факт е че враговете на америка в Ирак са нейни приятели в Сирия. Стига демагогия и лицемерие. Къде са унищожените "руски" военни колони в Украйна, кой уби хората в малайзийския самолет. Въобще много въпроси без отговор.

40

Шоп

преди 9 години

А относно Луганск - от две седмици има коридор за напускане на цивилните, който е искал се е спасил, останалите са доброволни сътрудници на православните терористи.

39

Шоп

преди 9 години

Кой може да е сигурен каква помощ оказва Русия, след като тя е пряк участник в конфликта и вкарва камиони без номера през пункт, който не е под контрола на правителствените сили, а от три месеца се контролира от руските терористи? Камионите са проверени някъде във вътрешността на Русия, след което са стояли в полето до границата 3-4 дни, през което време на тях е могло да се натовари всичко - хора, оръжие, каквото се сетите.

38

Анонимен

преди 9 години

До фактА кой ги снабдява тия "опълченци" с най-модерно оръжие? По таваните и мазетата ли намират гранатомети, калашници, амуниции ? Ракетните им установки от небето ли падат ? Путин защо избиваше чеченците ? Нали и те са неговия народ ?Хайде стига лицемерна кремълска пропаганда ! Путин е кафява чума ! Този човек е безпринципен диктатор и е угроза за световния мир. Идва краят му. Руснаците сами ще го махнат. Само с армия не се живее.

37

факт

преди 9 години

"Постоянният представител на Русия в ООН Виталий Чуркин заяви след заседанието, че то му напомнило за кралството на кривите огледала, понеже някои членове Съвета не се интересували от факта, че в Украйна загиват хора, че там има хуманитарна катастрофа, а се вълнували само от хуманитарния конвой на Русия - от това, че Русия оказва хуманитарна помощ на хората, намиращи се под обстрел"Мисля ,ч е дори НАЙ- отявления *** не би могъл да отрече това

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 34този конвой по искане на Киев не премина украйнската граница а отиде там където е руско новоросийската граница после Киев прати митничари и граничари на руска територия от там да проверяват конвоя после тия *** почнаха да си премятат топката украинците ще проверяваме конвоя когато червения кръст го поеме червения кръст ще го поемем когато киев ни гарантира сигурност, на руснаците им писна седмица чакат а хората *** и го вкараха

35

Анонимен

преди 9 години

до 56Putin izgoni hilqdi semeistva ot domovete im , a sega humanitarnik go razdava .Nqmam dumi ............ и как го направи путин това,като изпрати хуманитарна помощ ли и не съм прочел още че Русия е влязла в украина и е подпалила украински градове а това че те всеки ден обстрелват собствения си народ го чета всеки ден/ не ти пожелавам да си на тяхно място,помощ от ес няма да видиш

34

59

преди 9 години

грешен пост

33

Анонимен

преди 9 години

Това тяхното наистина е висша форма на лицемерие и двойни стандарти,и най-лошото е че и ние сме част от тоя фалш!