6

Анонимен

преди 9 години

......Но вълни по-нови от орди дивашкигълтат, потопяват орляка юнашки...Йоще миг - ще падне заветният хълм.Изведнъж Радецки пристигна със гръм.

5

Анонимен

преди 9 години

Честито на всички Българи и дано хората в България все по-често се сещат, че са Българи. И да бъдат истински Българи и да защитават родното и България.

4

Toi

преди 9 години

Hvala vam!

3

Гацо

преди 9 години

"Вечерта държавният глава ще приеме на историческия връх почетния строй на Националната гвардейска част и ще произнесе слово."... и както всяка година, от когато е президент, в словото си Чехлю няма да спомене и една дума за Русия и Турция, като че ли на Шипка са се били поляци и финландци срещу Ал Кайда!

2

старото

преди 9 години

Боже, затова ли се биха и умряха героите-най-нещастния и невзрачен човечец начело на милата изстрадала България да се осмелява да скверни светлата Им памет със думи и присъствие на това свято и величаво място!! На старите монети пишеше "Боже, пази България"! Забрави ли ни,Боже?

1

Анонимен

преди 9 години

Християнството няма нищо общо със спасението на България от турците и свободата на България. Няма нищо общо с опазването на Българската ни култура. Измрелите за България не са някакви слепи поклонници на някаква черква или църква. Пък тоя поп колкото си иска да си обслужва литоргията. Литоргията не е в памет на жертвите. България помни тези, които са умряли за нея. А не някакъв поп да ни размята кандило, твърдящ, че е в тяхна памет. Тия попове учат на преклонение.