81

тя

преди 9 години

Гърците не позволиха на техния монарх да доближи границите им, а продажните български политици докараха Симеончо и го направиха милионер с българските имоти, но той се оказа много алчен и иска много повече...А кой ще отговаре за дядо му и баща му докарали националните катастрофи на страната ни?

80

ни съ знай

преди 9 години

Вече ние, гражданите на тази държава, ще забогатяваме чрез този имот. Много съм щастлив.

79

КОЙ?

преди 9 години

Кой разреши на този мошеник да завладее българските земи?Със своето "царуване" докара само беди на държавата,а милиони за себе си!Най-после истината възтържествува!

78

800 дни...

преди 9 години

Цар Киро не може,а цар Симеончо може,а?? Киро е по-българин от тоя фриц,който вкара Тиквун Великий в политиката и се съюзи с убийците на баща си само ,за да си прибере имотите.

77

А Следващият ?

преди 9 години

А на другите мутри и мошеници кой ще им вземе имотите, Царя възпитан и лесен , всичко се решава в съда , а другите всичко под масата, техните палати са недосегаеми...

76

ШибиРиби

преди 9 години

Това е държава където няма уважение към частната собственост и малкото заможни и порядъчни хора. Всеки с пари е ограбван и унижаван и *** като Цар Ивайло свинаря се изучават геройски в часовете по история.

75

Анонимен

преди 9 години

сигурно,някой педофил е сложил минус на коментар 95

74

до stoian79

преди 9 години

***,да не мислиш,че някой ти чете коментарите на маймуница....научи се да пишеш

73

Анонимен

преди 9 години

бабичката, наистина е много хубава :)

72

stoian79

преди 9 години

KOGATO N.V. CAR SIMEON 2 BE MINISTAR-PREDSEDATEL DARIAVASHE CIALATA SI ZAPLATA ZA BLAGOTVORITELNI KAUZI A KOMUNISTA BORISOV ISKASHE DA MU SE VDIGNE ZAPLATA ZASHTOTO GO BILO SRAM OT DRUGITE PREMIERI.KOMUSTICHESKATA VLAST OBIAVIAVA ZA NACIONALIZACIA VSICHKI CHASTNI CARSKI IMOTI,NIKADE PO SVETA NE MOJESH DA NACIONALIZIRASH-ODARJAVISH DARJAVNO A SAMO CHASTNO.I SE MOLIA NA VSICHKI KOMUNISTICHESKO-GERBERSKI TROLOVE DA IM NACIONALIZIRAT OTNOVO TOVA KOETO IM E VARNOTO S TOZI ZAKON PRIET PREZ 1998G.

71

Анонимен

преди 9 години

Тоя ни е.а мамицата!А го доведе КОЙ (доган)!

70

Анонимен

преди 9 години

ние членовете на БКП сме за Герб иначе пропадаме

69

Анонимен

преди 9 години

абе тия са световни бандити всичките бре стига сте язидили бедния и ограбен българин

68

анонимен

преди 9 години

Каква Царска Бистрица ви е била.Кричим се падна на Дянков,Бистрица- на Борисовата Бистрица....и на Големия , Великият, на ...пожарникаря.Искало ми се е охрана без...пари.

67

stoian79

преди 9 години

SLED KATO DARJAVATA VZIMA IMOTITE NA N.V.CAR SIMEON 2,DA BADE TAKA DOBRA V LICETO NA OBSHTINA SOFIA DA VARNE NA N.V. DARENIETO NA CHAST OT PARKA VRANIA KOETO TOI NAPRAVI PREZ 2001G.

66

DreamTheater

преди 9 години

По време на коалициите с комунистите и с антибългарската партия ДПС ,царят си взе всички имоти.Щетите,които този измислен цар(премиер) е нанесъл на България и народа са в големи размери.(Спомненте си КОЙ продаде БТК и за каква смешна сума).

65

без

преди 9 години

Яко! Сега ще го продадат за 54 лева и 20 стотинки на некой бизнесмен от сусурлево и той ще направи най/голямата шкембеджийница в Европа. Да има с какво да се гордеем и ние българите.

64

Пешо

преди 9 години

Този не е цар на българите,това е царя на глупаците!

63

Пешо

преди 9 години

Този ще остане в историята като алчен ***!От този може би по голям *** е единствено пазвантина му тумбака Бойко!

62

АНОНИМЕН

преди 9 години

Във вените на този така наречен цар няма капка българска кръв ,потеклото му е като улично превъзходно куче. Какви имоти и какви гори търси незнам ,но знам ,че всичко е построено и засадено от дедите ни на наша земя.Да си обира крушите и изобщо да не се показва този алчен и лъжлив комарджия.