5

Анонимен

преди 9 години

Ами мийте си ръцете, простичко е. Като влезнете в *** и после, не си ги плакнете за 2 секунди с вода, ами ги насапунисайте. Освен това, човешкият организъм не е стерилен. Надявам се, че авторката го знае. Тези бактерии се поемат ежедневно през устата. За това има една система, която се бори с тях. Нарича се имунна система!!! То и по дистанционното има много бактерии, ама не са умрели хората до сега.

4

Блъско

преди 9 години

Само като прочета заглавието разбирам ,че автор е Михаела Лазарова,и вече не чета останалото ,понеже с нищо не може да ме изненадат писанията и.На кой ли е любовница или на кого баща и е дал някой лев за да е пробутат от немай къде някъде на работа.Жалка история

3

Атакист

преди 9 години

Статията е само за интелигентни хора.Бактериите върху мобини телефони, компютърна клавиатура и мишка, банкноти,брави на врати,волани на автомобили и други такива места които се пипат постоянно с ръце са в такава голяма концентрация че се усещат направо от кожата.Създават същото усещане върху нея като българските политици за страната-чувство за нечистота, прикритост,мазнотия и вреда.Инстинкта на тялото ми казва че това нещо трябва да бъде отстранено без остатък.Като мина със спирт няма нищо общо.

2

Анонимен

преди 9 години

Тея луди ли са - да си почистваме телефона със спирт - от спирта пластмасата помътнява.

1

Чичо Чарли

преди 9 години

То е ясно - най-разпространените бактерии върху смартфоните са нацупените кифли.