40

Румбо

преди 9 години

Въртяха,сукаха и накрая пак стигнаха до Сирия!Боде им очите тая държава,щото не им играе по свирката!От там почна всичко и там ще завърши!Ама не както искат!

39

Анонимен

преди 9 години

Страшно падение са станали тия американци . Казвам го със съжаление ,нищо от някогашният американски напредък ,предприемчивост,надежда не е останало пълна трагедия .Затова китаиците и руснаците си правят каквото си искат и и дреме на шалтера. Не може да да въоръжаваж екстремисти и убиици и после да викаш АУУУУ ама ние не знаехме ,ами сега какво ще правим ами те много лоши били. Просто нямам думи

38

Тихомир Томов

преди 9 години

До за 40 Прочети малко повече за тази расистка територия и законите им относно нежния пол и друга песен ще запееш !

37

Тихомир Томов

преди 9 години

Разликата между " умерените " и изтърваните е колко часа са чели глупостите описани в Корана под диктовката на еврейските равини , когато Мохамед е назначен за пророк !

36

Анонимен

преди 9 години

Ирак и Сирия колко варианта имат за Обама?

35

Анонимен

преди 9 години

И каква стана тя? Когато Башар Асад биеше фанатизираните ислямски терористи, САЩ за малко да го бомбардират. Ако не се беше намесила Русия. Тогава американците наричаха бунтовници тези ислямски терористи, а сега друга песен пеят. И кой излезе прав в случая. Според мен Путин.

34

Анонимен

преди 9 години

Понеже тук някои хора намесват Турция - тя е в изключително деликатно положение, защото е в изключително лоши отношения както с режима на Асад, така и с Иран, който пък напълно открито е подкрепян най-вече от Китай, но и от Русия, да не говорим за кюрдите в Северен Ирак и Сирия, Израел също може да се намеси. Така че региона е като буре с барут и трябва само една клечка за се възпламени много сериозна война.

33

Анонимен

преди 9 години

А бе вие още ли вярвате в Дядо Коледа и във Великденският заек?Бананата има натрупани стари оръжия и трябва да се обменят.Иначе конгреса няма да гласува новият бюджет.Пък и федералният резерв си иска мъните.

32

Анонимен

преди 9 години

Защото може да го прави за разлика от тебе. Ти си един най-обикновен форумен плъх с руско самосъзнание а той е генерал от най-силната армия в света - американската .

31

Анонимен

преди 9 години

Най светските държави в блиския изток са: Катар,Кувейт и Дубай,всичко друго е промит мозък и радикален ислям за това подкрепям САЩ

30

До 34

преди 9 години

Запада ако искаше да подчинява арабите щеше да го направи много отдавна.

29

Анонимен

преди 9 години

"....А ИД може да бъде окончателно разбита само когато бъде отхвърлена от 20-те милиона разочаровани сунити, живеещи между Дамаск и Багдад", подчерта ген. Демпси."Защо този смешен генерал със смешното име Демпси си мисли че е негова работа или работа на САЩ да превземе територии, които не са тяхни - т.е. не са на Хамерикото. Защо този човек си мисли, че може да поучава 20 милиона човека живеещи между Дамаск и Багдад какво да правят. Май прекаено дълбоко е навлезнал в собственната си пропаганда

28

До 36

преди 9 години

А кой ги финансира? Дядо Коледа?

27

До 29

преди 9 години

Прочети за уахабитите, сунити и шиити и т.н. и ще разбереш, защо саудидски и катарски шейхове финансират джихадисти.

26

турчин

преди 9 години

Когато сееш тръни жънеж бодили. Историята е пълна с примери но западните демократи екстремисти не приемат че не могат да подчинят арабите. Сега и да дадат милиарди няма да намерят втори Садам и Кадафи. Единствено решение е да не се намесват в тези страни и няма за какво. Арабите ще се оправят но трябва време. Една мощна Италия 40 години не можа да завладее Либия ръководен тогава отедин обикновен човек Омер ходжа и с предателство го осъдиха. Примери много.

25

Анонимен

преди 9 години

САЩ трябва да се бие сега със собственото си оръжие , с което въоръжи джихадистите ,за да влизат и се бият в Сирия ?Какъв парадокс ?И най -нахално се чудят от къде са взели оръжието ?!

24

До 26

преди 9 години

В Турция няма ядрено оръжие от 60-те години! За да имаш базирано ядрено оръжие в подземни силози например е много скъпо занимание, а и трябва да разполагаш с много специалисти в областта - такива в Турция със сигурност няма в момента.

23

Перфектно заклан

преди 9 години

Хррррррррррррррррр

22

До 23

преди 9 години

Саудидска Арабия добре, но защо и е на Турция да финансира джихадистите които чакат удобен момента за да я нападнат?

21

Анонимен

преди 9 години

Ирак не е член на НАТО и там няма ядрени ракети.