12

АНОНИМЕН

преди 9 години

АМИ И ВТОРИЯТ КМЕТ ЩЕ ГО ПОСЛЕДВА СЪЩОТО КАТО ПЪРВИЯ САМО ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ И ТУЙ ЗА ТУЙ . АЛО СЪДИИТЕ КВО СТАНА С ПЪРВИЯ ? АЙДЕ ДЕ ЗАПОЧНЕТЕ С КМЕТОВЕТЕ , ЧЕ СВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА С КРАДЦИТЕ И ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТ МИНИСТРИ И ТН. И ТН.

11

ФЕС

преди 9 години

Когато видим Боцко и сие, чак тогава и останалите !

10

mkati

преди 9 години

ВСИЧКИ КМЕТОВЕ СА ЗА ЗАТВОРА,ЗАЩОТО РАБОТЯТ ПО ЕДНА И СЪЩА СИСТЕМА.ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТЕХНИ ХОРА,С КОИТО ДЕЛЯТ ПАРИТЕ СЛЕД ТОВА.ЗАЩО ВСИЧКИ ДОКТОРИ ТРЪГНАХА ДА СТАВАТ КМЕТОВЕ.ЗАРАДИ ДАЛАВЕРАТА.ПИТАМ КОЙ И ЗАЩО ПОЗВОЛЯВА ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА.

9

но комент

преди 9 години

Кмета на Димитровград я измисли тая далавера, той беше един от първите , и се нагуши с много пари.Сега като я научиха всичките, не вярвам още да се занимава с това.За благодарност, че хранеше децата им с ***, тъпите димитровградчани го избраха за кмет!

8

но комент

преди 9 години

тая далавера с детските градини и социлните патронажи и децата я знаят вече.Вземат стоки с изтекъл срок на годност за без пари, лепят етикети и продават на високи цени.Или ако не са чак толкова нагли- вземат от суперите стоки на които предстои да им изтече срока на годност днес или утре, на половин цена или по евтино и ги продават на нормалните цени.Но чак пък да дадеш развалена храана- направо си за убиване, за куршум в тъпата глава!

7

Не разбирам

преди 9 години

Ми не крадете бе! Толкова ли е трудно?! Или май сте се наместили на тези кметски и прочие длъжности само с тази цел, а??Да ви е6а в племето крадливо!

6

Много бавно!

преди 9 години

Кога ще арестуват кмета на Димитровград Иво Димов? Той е специализирал такава дейност - доставки с раздути цени за детски заведения.

5

Анонимен

преди 9 години

браво за свършената работа, но пак все относително дребни риби... Кога ще видим Бисеров и сие зад решетките?

4

РеалисТ

преди 9 години

До no commentМечтай си!В БеГето трудно се влиза в затвора и лесно се бяга.Виж ако откраднеш две кокошки с два крака си в пандиза.Така стоят нещата в ***.

3

Баницата

преди 9 години

Искам да знам кога ще почнете да арестувате и тия дето дават баницата, не само тия дето я ядът.Щото тая фирма няма да и е за пръв път да дава рушвети.Пълна данъчна проверка и одит на фирмата какви поръчки е печелила и от кого.Парите още са му под дюшека, гаранция.

2

Анонимен

преди 9 години

Браво ! С арестите напоследък започвам да мисля , че нещата са поправими :)

1

no comment

преди 9 години

Съд и затвор за тези *** долни