40

Пена

преди 9 години

Груйооо! Спипах ли те! Значи, имаш голям опит и знаеш, че на различните жени се плаща под различни форми. Ще видим как си го натрупал този опит. А аз горката, наивната Пенка, си въобразявам, че съм ти единствената ... :)

39

Грую

преди 9 години

Ами то така или иначе, мъжете винаги плащат за секс. Дали на жена си, дали на гаджето си или на ***. Трябва да сте свикнали вече с това. Такъв е живота. Мъжете плащат, жените получават. И така от как света съществува, и както се вижда така ще бъде и занапред.Ако някой си мисли, че не плаща нищо и го кара само по любов, значи е доста глупав. Е, има и такива които не плащат, ама правят секс с двете си ръце само ))

38

Анонимен

преди 9 години

Я! 48 е станало 36, а някой не е забелязал, че става въпрос за похарчени 3 000 лева, а не 300.Е, ако го е направил само три пъти в рамките на три месеца, значи всеки път се е изръсвал с по една хилядарка. Да не си е изписвал мадама от чужбина?

37

стерео тип

преди 9 години

има една съществена физиологична разлика между мъжа и жената, която не може да възпре мъжа да не предприеме нещо относно събраното в него за въздълго време. предимствата на платения секс са очевадни: няма допълнителни ангажименти, няма скъпи и драматични раздели придружени от адвокати. всичко е кратко ;-) и ясно. прилича на онези фирми, които наемат работна ръка от други фирми. плащам за толкова кратко, за колкото ми е необходим "обекта". няма цинизъм и др, а само стоково-пазарни взаимоотношения

36

Бойко

преди 9 години

Брат 3 бона за 3 месеца са по 30-тина лв на ден :)

35

Анонимен

преди 9 години

За нормалния мъж плащането за секс е унизително. Имат пълноценен сексуален живот и нормално отношение към жените.

34

Анонимен

преди 9 години

Един мъж стигне ли до там да си плаща зс секс. Много е зле.Никоя нормална уважаваща себе си жена, не стига до взаимоотношения с него за да започне да води нормален сексуален живот. Не го бива хич с жените.

33

Анонимен

преди 9 години

удоволствието от секса ги кара, толкова ли нямате 2 грама мозък да се сетите

32

АНТИОВЦА

преди 9 години

НЕ ПИТАЙ, "Какво кара мъжете да плащат за секс" а се запитай, "КАКВО МИ ПРЕЧИ НА МЕН, че МЪЖЕТЕ ПЛАЩАТ ЗА СЕКС".

31

До 48

преди 9 години

Ама ти само веднъж месечно ли успяваш да го направиш?Тогава значи не си се охарчил много. Щом като тази Фуротрошачка е успяла да те накара да го направиш, значи си е заслужила стоте лева, че и да я почерпиш отгоре и да й кажеш "Браво!"

30

дърти Цеко

преди 9 години

Колеги, да преборим проституцията чрез железния юмрук на онанизма!

29

1337,

преди 9 години

Навъдили са се напоследък едни мъжеподобия с меки ръчички, хиляди претенции и безброй капризи.Майките им ги отглеждат до 40-годишни като че ли са деца в предучилищна забавачка. Като се убеди самата маминка, че е в края на силите си и на земните си дни,тя започва да поощрява синчето "да намери булка, че да ни гледа и мен, и теб".Щото самото синче даже не се сеща, че майка му изнемощява.Две колежки се хващаха с такива -мъжеподобието чака то да бъде ухажвано,обгрижвано и се разсейва,та тя да плаща

28

Анонимен

преди 9 години

41,ти и не заслужаваш друго, освен онова, за което си писал - "П/тка със зеле". Защото, ако видиш на живо такъв анатомичен орган, не се знае дали ще се сетиш какво трябва да правиш. :)

27

37,описваш част от

преди 9 години

мъжете в Бг, но не всички са такива. Да не говорим за страните, в които християнската религия не е била подлагана на комунистически опити за унищожение. Там момчетата от малки са научени на друго отношение и към жените, и към брака.Няма да забравя едно от първите неща,които каза при първото си връщане в Бг синът на мои близки, който беше студент в Лондон: "Какви грозотии са англичанките, а мъжете им как внимателно се отнасят с тях!" И е момче от интелигентно,възпитано семейство, не е от плебса

26

До 52

преди 9 години

Какво я кара? Сигурно бракът й не върви и, кой знае защо, е решила, че вижда достойния мъж точно в твое лице. После се е убедила, че е сгрешила. От всичко личи, че това е физически нормална жена, която има нужда от редовен секс. Фактът, че го търси извън брака, не я поставя в редиците на жените, които ти се опитваш да изкараш по-долни и от проститутките, само защото не ти искат пари срещу секс.Смешен и долен си ти, защото не си оценил какво ти е дала, без да ти иска подаръци.

25

Анонимен

преди 9 години

Слабите е..чи ходят при проститутките. Това са мъже без самочувствие.

24

*

преди 9 години

И това трябва да се приеме за нормално ????????

23

ричи

преди 9 години

отново чрез медиите се прави статистически "сондаж" за определяне на пазарна ниша.но като цяло всеки човек проституира под една или друга форма, продали сте си тялото на работа за ви дават пари, най малко това ви прави ***, така че всички на тоя свят сме к..ви

22

Анонимен

преди 9 години

Аз мога само да наема *** за да си поговоря с нея. Наемам я на 2 бутилки Джак цяла вечер! Искам да ме изслуша и след като кажа т'ва което имам да кажа да реши дали да си тръгне или да остане с мен в последната ми нощ преди да си отида като алкохолик от тази земя.Имаше един велик филм с Никълъс Кейдж!Аз съм в ролята на Никълъс- алкохолика...предрешено е всичко за мен..... Само избягвам с всяко изтрезняване фаталния край!

21

Анонимен

преди 9 години

Няма значение дали се плаща за секс, или е по взаимно желание, ако е между мъж и жена.По-гаден е вариантът мъж с мъж да се лигавят, пълна отврат.