9

Така е

преди 9 години

Бай *** винаги намира вратичка за далавера!Кръвта айран не става.Нашия *** е мързелив и крадлив по природа.

8

наско ментата

преди 9 години

това 4 часово осигуряване е най-голямата простотия измисляна някога в бг пространството.

7

Анонимен

преди 9 години

За неплащащите данъци и осигуровки, и никому ненужни *** и милиционери, на година се харчат над 4 милиарда лева. И тея кърлежи са замесени във всяко едно престъпление което се случва.

6

ЖОРО

преди 9 години

До РАБОТОДАТЕЛ. Кого плашиш бе човек, за нас няма да има мижавите 350 лева, ама за теб няма да има мерцедеси, джипове, скъпи къщи, скъпи почивки и още не знам какви облаги.Ние все пак ще преживеем някак си, ами ти който си крал и харчил безразборно народни парички, как ще я караш.Губещия си ти, но жалкото е, че си *** както и всички останали, набедени бизнесмени и не можете да го разберете.Вместо да си плащате вие искате само да крадете.

5

РАБОТОДАТЕЛ

преди 9 години

Съединението прави силата.Колеги,пускайте кепенците на фирмите.Натирете пред бюрата по труда мързеливите неблагодарници.Тогава и те и държавата ще се сетят за някои неща.И ще започнат да уважават бизнеса,който хрантути тях и пенсионерите,и болните,и социалнослабите,и бюджета и,и,.........ред още...

4

shano

преди 9 години

За статистиката: и аз съм потърпевш

3

Мнение

преди 9 години

Ями как се купуват яхти, самолети и S класи - с кражба от народа, който се съгласява на всякакви извращения защото няма избор. Работодателите (под работодатели имам предвид хилядите семейни фирмички, с които хората си докарват по една заплата и имат по 5-10 човека персонал) и те са притиснати от олигархията. Цените вече се изравниха с европейските, а доходите са десет пъти по-ниски - как се живее така? Който управляващ реши тази кръстословица, ще управлява повече от Бай Тошо! Лека вечер!

2

Анонимен

преди 9 години

Крийте данъци, крийте и ревете, че нямате здравеопазване, че нямате пътища, че нямате не знам какво си. То това за застраховките си е от едно време, още след прословутата перестройка. Като се знае отт 25 години, управляващите, които сме ги избрали, какво правят по този въпрос!?Всички знаят, ама си траят, щото безработицата е голяма и работодателя ти вика - Като не ти изнася, заминавай си, за твоето място още 100 чакат. Криворазбраната димокрациоооооон

1

Анонимен

преди 9 години

Вратичката за момчето от наше село е запазена марка на българския нормотворец!