15

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТи какъв си спрял по-добър до момента от Windows 7 не е съществувал. Вземи се образовай малко.

14

sperko

преди 9 години

Брей, какви сте ми специалисти всички! Да се чуди човек защо му е на света Microsoft, след като има Bulgarosoft... :D Та, настрани от шегата - тенденцията при Windows-ите е да излиза по един добър и след това една боза. Според тези факти, Windows 9 би трябвало да е малко по-качествен от 8-мицата.

13

pls

преди 9 години

Някой може ли да ми каже защо още се използва windows xp след като поддръжката уж била спряна ?

12

Анонимен

преди 9 години

След ХР всичко е шит. Неслучайно ХР издържа толкова време и никой не мислеше да минава на Мак или Линукс. Беше всеобщ любимец. Трябваше само да направят нещо за защита от вируси. От Виста насам не ми хвалете Уиндоус!

11

Тлъб

преди 9 години

До 10:Как може да ги наричаш "драскачи и преписвачи". Ако не бяха те овчия ти мозък нямаше да знае какво става по света.

10

Анонимен

преди 9 години

Ако може координатите на въпросната среща. ЩЕ им пратим нещо с +-10 м. отклонение.

9

123

преди 9 години

Уважаеми драскачи и преписвачи, уточнете, че М$ ще представят БЕТА-версия :mooning:

8

Анонимен

преди 9 години

Това недоразумение на съвременните програмисти има наистина много полезни и прятни функции, НО Е УЖАСНО ГАДНО НАПРАВЕНО! Удоволствието от работата с приложенията отсъства. Показателно е цената на едни и същи като характеристиика устройства работещи под W8 и W7 - тези на W7 са с по-висока цена. За времето, което W8 е на пазара съотношението на негативните към позитивни коментари, гласове и анкети е приблизително 6:1 ! Ако сме толкова *** нубове- направете нещо което може да се ползва от масите!

7

Анонимен

преди 9 години

Скайпа е едно от първите неща, които крашват ако не ги ползваш през регистрация на Microsoft - задължително е при ползване на менютата в режим W8 да имаш Microsoft account и да си регистриран в някоя от пощите- не че няма начин да се заобиколи при пускане- ГАДНО Е ДА ТИ ЗАПОВЯДВАТ! Без този акаунт няма как да влизаш в готовите инсталирани програми ЗА КОИТО СИ ПЛАТИЛ с покупката на устройство под W8! Защо мислите, че се впрегнаха да правят но Win- понеже е много хубав тоя ли?- вижте мненията!

6

Анонимен

преди 9 години

Ужасен и противен интерфейс. Обнових на 8.1 и игрите ми повече не се пуснаха, добре, че Леново имат рекавъри бутон. Ако не ползваш тъч скрийн монитор или таблет- НИКОГА НЕ ПЛАЩАЙТЕ ЗА ТАЗИ ГАДОСТ! Тази ОС е направена приоритетно за тъчове! Смешката да влизаш през Администратор и да му казваш да стартира с XP SP3 е за романтично вярващи- никоя игра която ти е работила преди няма да се пусне на 8-ца, освен ако не е след 2011г. каквито и способи да ползваш. Забравете за ROME TW, WC3, C&C и други

5

Анонимен

преди 9 години

от ХР по добър няма да направят.

4

Анонимен

преди 9 години

Не знам от както си взех тъч монитор 8-та още повече ми харесва

3

Анонимен

преди 9 години

До 3И кое го прави по-добър? Любопиство.

2

До 1

преди 9 години

Или ползват Уиндоус 7, който е в пъти по-добър.

1

Анонимен

преди 9 години

Не знам какъв ви е проблема с Windows 8 аз го ползвам на компютъра си и на таблета си и съм много доволен... не съм и чул някой да минава на линукс или да си купува Мак понеже не харесва 8... кви са тия глупости ?