7

Анонимен 2

преди 9 години

На фона на тези взаимни задължения между членовете на БЕХ колко от парите на Булгаргаз, НЕК, БЕХ, Топлофикация София и др. са блокирани в КТБ?

6

Анонимен

преди 9 години

Никой не може да спаси българската енергетика, защото е пропита от корупция. Според мен е крайно време да се разпродаде каквото е останало от нея, или още по-добре да се фалира и да започнем отначало.

5

void

преди 9 години

С БЕХ и без БЕХ - НЕК е на загуба и ще има дългове. Колко на загуба и колко са дълговете - цифрите показват: в сравнение с миналата година загубите и дълговете са нарастнали 10 пъти. През последната година се наслушахме на изказванията на Драгомир Стойнев и колегите му министри как правителството е "спасило българската енергетика" и я е "извлякло от блатото". Е, за съжаление цифрите показват точно обратното. Кой знае, може пак да управляват и да довършат държавата (каквото е останало).

4

Анонимен

преди 9 години

БЕХ и НЕК са туморите на българската енергетика. Там потъват парите. ЕРП-тата, които биват постоянно оплювани, само събират парите и ги връщат назад по веригата на същите тези паразите - БЕХ и НЕК. Няма нужда от тях, това са кухи структури - най-добре за всички ни ще е ДА СЕ ЗАКРИЯТ.

3

Анонимен

преди 9 години

БЕХ е ***.

2

Йосиф

преди 9 години

Има бех - има проблем т.е. дългове. Няма бех - няма и дългове! Защо още не е закрит?

1

Анонимен

преди 9 години

Кажете кои банки кредитират БЕХ и НЕК