10

Dacia Forum

преди 9 години

Дачия Форум (Dacia Forum) - daciaauto.freeforums.org/index.phpЗа да не скучаете в задръстванията!

9

до Сашо

преди 9 години

Сашо,Бъди снизходителен, моля! Та Ванко може би не знае къде е Е-оборотное на клавиатурата... Да си призная и аз не знам, но това не е повод за драма, нали? Иначе за другото може и да е прав, а може и да не е... :-)

8

Сашо до Ванко

преди 9 години

Момче, научи се да четеш и да осмисляш прочетеното, ще ти е от полза. Не си разбрал закачката, спокойно можех да напиша "Ролс-Ройс", "Даймлер" или "Линкълн". Всъщност "Мерцедеси", ама камиончета се правят и в Русия. Вземи и виж в Уикипедията колко десетки марки западни и далекоизточни леки коли се правят в РФ, какъв е обемът на производството им, колко от тях са на пълен цикъл, колко -с руски комплектуващи и т.н. Като се пънеш да пишеш на руски - пише се "Это". А КАМАЗ, КрАз, "Тигр" са руски!

7

driv3r

преди 9 години

С какво Дачия е по-добра от колите на АвтоВАЗ?Само с това,че е правена по лиценз на Рено срещу руското производство базирано на италиански и корейски проекти?!Кога най-накрая АвтоВАЗ ще си извадят главите, дълбоко наврени в г***за и ще започнат да мислят с тях, създавайки нещо хубаво и истинско руско?!Явно няма да е скоро...

6

Ванко

преди 9 години

Очевиден е значителният технически прогрес в заводите Автоваз в Толиати: От италиански Фиат (на руски Жигули и Лада) се преминава на Румънска Дачия (т.е френско Рено в по-евтин вариант). Какъв Мерцедес бе товарищ? Какъв Ягуар? Тойота виж-може - ето народная машина!

5

Александър

преди 9 години

Ще се изкефя, когато "Мерцедес", "Тойота" или "Ягуар" направи "руска" версия! Тогава ще е забавно какво ще пишат говненцата като 1, 4, 5! Жалки ***, свикнали на каруци, запрегнати с кон с голям червен пискюл на челото и неподражаем аромат!Съвет към русофобите: ако малко разбирате руски, прочетете "Епифанские шлюзы" на Андрей Платонов, финала - такъв ще е краят ви.

4

анонимен

преди 9 години

Какво искаш от руски ***.Самочуствието им идва след водката.

3

анонимен

преди 9 години

А руска кола сделана от глупци

2

AUSTIN MONTEGO

преди 9 години

френската кола е като френската работа в леглото

1

55

преди 9 години

Издялано с теслата....