23

реостат

преди 9 години

Без калашник няма да има управия

22

АЗ

преди 9 години

Всичко,разбирам ,но да плащам здравни и да не получавам здравеопазване ми е гадно.Винаги направленията са кът,а и специалистите предпочитат 50 лева за по добър преглед-все ще намерат начин да ти кажат то трябва и ехо графия,но свърши лимита,трябва и....но е края на месеца а то 18число,е АКО МОГА ДА ИЗБИРАМ АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДА ПЛАЩАМ ЗДРАВНИ А ДА СИ ГИ СЛАГАМ В ЛИЧНА СМЕТКА И ПРИ НУЖДА ДА ГИ ПОЛЗВАМ,НАПРАВЕТЕ И ГИ ТЯХ КАТО УЧИЛИЩАТА С ДЕЛИГИРАН БЮЖЕТ.

21

Доц.Иванов ВМА

преди 9 години

Съгласен съм с Дос. Част от ресурса на ВМА отиде за спонсориране филмчетата на онова безмозъчно същество - Ники Илиев! Сина на Кадурина! Срам господин Генерал! По добре е да замълчиш...по достойно е!

20

Док.

преди 9 години

Стояне, нямаш право да се изказваш по никакви въпроси свързани със здравеопазване! Доведе ВМА до фалит с помощта на екс любоницата ти- за чудовището Кадурина говоря! Не можахте да се НАЛАПАТЕ двамата! Ще дойде и момент на задавяне! Много се натягаш за министър.....Сигурно в общината няма необходимия ти ресурс....

19

АНОНИМНА.

преди 9 години

ГОСПОДИН ТОНЕВ! ЗАПОВЯДАЙТЕ В ПАЗАРДЖИК СЛЕД 19.30 Ч В СПЕШНА ПОМОЩ ЗА ДА СЕ УВЕРИТЕ С ОЧИТЕ СИ КОЛКО НЕ ОСИГУРЕНИ И ПРЕГОРЯЛИ " БРАТЯ ""РОМИ" ИМА С ПРЕТЕНЦИЙ. ЕТО КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ТЕЗИ , КОИТО СЕ ОСИГУРЯВАТ , А И НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. ПО ЦЯЛ ДЕН ЧОПЛЯТ СЕМКИ И БРОЯТ БРОЕНИЦИ , НО СТАНЕ ЛИ ВЪПРОС ЗА РАБОТА И ЗА ПЛАЩАНЕ- ДА МУ МИСЛИ ДЪРЖАВАТА. ВСЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТ ВЕЧЕР.

18

П.Петров

преди 9 години

Пожелавам Ви успех с набирането на "ресурс" за "усвояване" от любимия ви електорат за две кебапчета и шише ракия.След като личната лекарка на семейството ми замина вече за Германия, Ich fahre aus nach Deutschland ab ...

17

БПФ

преди 9 години

Ако се прекратят кражбите с фалшиви направления и се изхвърлят ордите мръсни, никога неосигурявали се ромове от болниците, ще има пари и за адекватни възнаграждения на лекарите, и за модерна апаратура, и за всичко !!!В момента плащаме насила осигуровки, но насреща не получаваме нищо !!!

16

Анонимен

преди 9 години

Първо, болниците да престанат да точат касата чрез пътеките. Второ, парите ,които пациентите дават на ръка на лекарите по никакъв начин не решават проблемите на здравеопазването, да не говорим, че често и на болния не помагат. Единственият реален резултат е : богати лекари, бедни болници!

15

Анонимен

преди 9 години

Първо трябва да се спрат или поне намалят кражбите, а за това би било от полза въвеждането на електронен здравен картон. Само че това май не е удобно за някой, та срамежливо се пропуска. Що да не си точат пътеки, като има възможност....

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Тонев е страхотен мениджър и невероятно ерудиран човек. Ти можеш само да му дишаш прахта.

13

www

преди 9 години

И КРАЛ НА РЕСУРСА ДА СИ ЩЕ ТЕ ОГРАБЯТ .. ТУКА Е БЪЛГАРИЯ..

12

Анонимен

преди 9 години

Още по физиономията му може да се види, че е руски възпитаник. Мустакът, бузките, очите, така мазничък с пиянска физиономия. И е генерал, разбира се. Все ресурс не им достига на такива типажи, защото акъла им стига само до там.

11

мазник

преди 9 години

КОЛКО МАЗНА ФИЗИОНОМИЯ,АКО НЕ СЕ ЛЪЖА ТОЙ Е В РЕДИЦИТЕ НА МАСОНИТЕ В БГ,ГЕНИЙ НЯМА ДРАГИ,А ИМА ЧОВЕЦИ РАБОТЕЩИ ЗА ЗДРАВЕТО НА НАЦИЯТА,ХИПОКРАТ Е ИЗРИЧАЛ МНОГО ТОЧНО ДА ДАВАШ ОТ СЕБЕ СИ ЗА ХОРАТА,А НЕ КАКТО СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ ВЪВ ФАБРИКА ЗА ПЕЧАЛБАРСТВО,ПОТЪПКАХТЕ ЧОВЕШКИ НОРМИ,ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НА АФРИКАНСКИТЕ,АЗИАТСКИ СТРАНИ НЯМА СТОЙНОСТ,ТУК Е СЪЩОТО-ПОВЕЧЕ ПОГРЕБАЛНИ АГЕНЦИИ,А РЪЖДАЕМОСТ 0,ИЗЧЕЗВАМЕ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА,А МОЖЕ,НИКОЙ НЕ ГО ИСКА ДА СЕ СЛУЧВА,А ПЕСЕНТА Е ПАРИ,ПАРИ.

10

Анонимен

преди 9 години

"И гений да сложиш в спешната помощ, трябва да има ресурс! "По правилно ще е : - И да има ресурс в спешната помощ ,пак ще се намери гений да го открадне ! :)

9

Ех ТОНЕВ, ТОНЕВ

преди 9 години

дано успееш да изринеш АВГИЕВИТЕ ОБОРИ в Столична община. Ама като Усмихнатия кмет и ТИКВАТА и .... са окрали всичко. Прав си - ресурси трябват, а не крадци на всеки стол в Общината

8

Анонимен

преди 9 години

Може и да е прав о.р. генерала, ама с какво морално право дава акъл, при положение ,че остави ВМА с над 100 млн. лв. дълг............

7

345

преди 9 години

Никой нормален човек, учил 5 години медицина плюс още 2 специализация (минимум), не би си играл с човешкия живот за жълтите стотинки, които се дават у нас. Като се има предвид отговорността и непрестанния стрес, които съпровождат тази професия, не виждам как заплата по-малка от 3000 лева (4000 за тези от спешното) би оправдала всичко, което се очаква от един квалифициран лекар.

6

млад лекар

преди 9 години

А аз ще работя за без пари,ама друг път :) ! Иначе правете си реформите със здраве :) ! За 25 години "реформи" съсипахте всичко !

5

Анонимен

преди 9 години

СПРЕТЕ КРАЖБИТЕ В ЗДРАВНАТА КАСА И Е ВЯРНО , ЧЕ САМО ГЕНИЙ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ КАК ДА СЕ ИЗТОЧВА КАСАТА

4

Валя

преди 9 години

Крайно време е всеки човек да има личен фонд с осигуровки и недай си Боже ако се наложи по скъпо лечение да се теглят пари от този фонд , а не да се осигуряваме и да ходим да плащаме на частно защото или няма направления или дадено лечение не се поема от касата ! Къде отиват парите от осигуровки ?