59

гого

преди 9 години

евала на Данчето, без да да се натрапва непрекъснато по медийте си върши работата, един хубав пример за политици и администрция, браво

58

Браво на Фандъкова

преди 9 години

В момента асфалтират тротоарът от булевард Славейков до Гешов!Молбата ми е следната, направете зелена зона в карето булевард Славейков, Гешов, България, Тотлебен, защото паркиращите на тротоара коли, отново ще разбият настилката!Сложете колчета, за да има къде да паркират живеещите в района, за да можем да ходим свободно по тротоарите. За майки с деца, инвалиди, възрастни хора, велосипедисти е мъка от коли паркирали на тротоара!

57

Анонимен

преди 9 години

До 43.Бях в България и на Витошка през юли.Колоездачите се провират между хората , може както казваш да нямат проблем ( не бях с колело или борд ),Но като разхождаш се ,нали за това няма трамваи , не се чувстваш удобно , особено , когато са се събрали доста хора и има програми . Не пасват и двете. За това са алеите за колелета. Обаче Витошка е повече за пешеходци и част от заведенията , които са навън ! Не е за колело !

56

sallaadin

преди 9 години

Днес имах път към Женския пазар и видях нещо, което много ми хареса, в пространството между бул. Мария Луиза, бул. Сливница, бул. Хр. Ботев и бул. Ал. Стамболийски, едно отвратително място в последните години, пълно с *** и арабска ***, по-опасно от Украйна и Газа, имаше много ама много Полиция, надявам се това да продължи и през ноща, и да е нещо постоянно, докато тази *** не се измете. Имам предложение да се правят проверки по къщите и всеки без адресна регистрация и работа - ВЪН.

55

АЗ

преди 9 години

КАК Е МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА *** И ***..КОФТИ А..ХОРАТА СИ ХАРЕСВАТ ГРАДА, ПАРКОВЕТЕ, И МЕРОПРИЯТИЯТА..А НА ВАС НЕ ВИ ХАРЕСВА..АМИ НЯМА ДА ВИ ХАРЕСВА Я..АКО ВИ ДАДЪТ НА ВАС САМО ПАМЕТНИЦИ НА ОСВОБОДИТЕЛИТЕ ЩЕ ВДИГАТЕ..А ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ДПС ДЖАМИИ..БРАВО НА КМЕТИЦАТА..СОФИЯ ВСЕ ПОВЕЧЕ КЕФИ..ДОРИ НА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА..А ПРИ ВАС *** БЕШЕ СЛУЧАЕН ПРЕВОЗ..

54

ха ха

преди 9 години

Всички се пишат софиянци,ама милион и нещо живеет с голяма мъка,блъскате на две,три работи,нервни, психясали и няма да минете в графата богати.Ей сега на изборите пак ще дойдат тълпи роднини на министри,депутати,общинари и пак ще се намърдат на топлите места.А за вашите деца,"софиянци"пак няма.

53

Ив

преди 9 години

Имам предвид, Европейска столица на Културата...

52

Ив

преди 9 години

Всичко е за фасада, "гримиране"... никой не му пука дали софиянеца е щастлив или не, или дали законите се спазват. Тук се гонят други цели.

51

Ив

преди 9 години

Разкрасява се заради конкурса за Европейска столица...

50

AZ

преди 9 години

ИМА НУЖДА ОТ РАЗКРАСЯВАНЕ ТОЗИ ГРАД , ЧЕ В МОМЕНТА МЯЗА НА ТУСКА БИДИЯ

49

Анонимен

преди 9 години

Моето предложение е да има вело полицаи. А никъде не видях да са помислили за кучетата. Няма ли да има кошчета за тях, ако искаме да си поддържаме чисто?

48

Анонимен

преди 9 години

Въпросът е как след това ще го запазят? В момента НДК се е превърнало в свърталище на все по-увеличаваща се бройка клошари, които спят по пейките, пикаят (масово, а и не само те), ***... Държат си *** под храстите, а вечерно (и не само) време пиянстват. Ако може някой да ми обясни как ще се справят с това, както и с факта, че някои си режат постоянно по някое и друго дърво, когато им скимне? Или как ще запазят плочите от графити? Само камери едва ли ще помогнат.

47

Даола

преди 9 години

София е най-неподдържаната европейска столица - грижите трябва да са постоянни, а не през десетилетия. Освен това пари за проекти и конкурси трябва да се харчат умерено.Проблемен е районът на бившото трасе на околовръстната линия и гара Пионер. Чака се новото трамвайно трасе на 19, но има неотложни проблеми - занемарената пътека от квартал Изгрев до спирките на автобусите на ул. " Габровски" направена от разкривени дървени *** и изронен бетон - по нея хиляди хора минават ежедневно.

46

Анонимен

преди 9 години

Страхотно! Посадиха и нови дървета пред СУ и по центъра. Много ми харесва!

45

Анонимен

преди 9 години

Kolkoto i da pliuete Sofia izglejda v pati po-dobre ot predi... Kmeticata svarshi dosta neshta i zaslujava oshte edin mandat!

44

Анонимен

преди 9 години

Не съм гербер и смятам, че Тиквунята от Банкя не трябва да бъде допуснат никъде близо до управления на държавата. Фандаката обаче е добра кметица. Няма спор.

43

Анонимен

преди 9 години

ми дано доживеем да се хванем за зеленото ...

42

Иво

преди 9 години

Ето от такива новини има нужда България, а не от убийства, грабежи и т.н. Не казвам да сме слепи за тези неща, но колкото повече положителни неща се случват, толкова по- добре ще живеем и ще си оправим мисленето и манталитета.

41

художника

преди 9 години

Една жена сложи всички мъже в малкия си джоб. Тази жена им показа, как с желание и акъл може да се управлява по Европейски. Пък вечните мърморковци, първо да си погледнат собствения дом и тогава да мрънкат. Браво Данче, браво Фандъкова!

40

Свирчо,

преди 9 години

Продължение по -долу:- ромите със специалност в общината -поддръжка, без специалност - пътища и озеленяване;- селцата със спец режим на финансиране (фирмите в селата с по 3-5 години без данъци ако влагат в инфраструктура по списък спуснат от община);- екопътеки във Витоша, селски туризъм околните селца, велоалеи в града (задължително с 5 км всеки месец да се увеличават)и селцата около София продукцията да се изкупува от големите магазинни мрежи;..а кметицата ти к'во е направила от горното?