38

червените на сапун

преди 9 години

влизането на конвоя доказва 3 неща 1 Украйна не контролира Руската граница 2 Обсадата на Луганск е меко казано рехава 3 Логистиката на бойните части на сепаратистите ще се подобри цивилните също ще получат нещо

37

Гевара

преди 9 години

До ГитлерМръсен фашист!

36

UFSY

преди 9 години

Браво!Дано помоща стигне възможно най-бързо до нуждаещите се! Новорусия дръж се! Украинци събудете се и изринете хунтата!

35

maxsimos

преди 9 години

В Черкаси композиция с петрол е делавирала и горят много къщи.В много украински градове тази вечър са изчезнали знамената върху админастративните сгради.Потрошенко си продава активите и се кани да напусне потъващия коръб Украйна.

34

Буркана

преди 9 години

Те тия руски консерви са от толкова чакане в жегата са станали "бомбаш" - като стигнат ана Украинска територия и май ще вземат да гърмят. С 500 гр. килограм тротилов еквивалент.

33

АН

преди 9 години

До ГитлерТУК *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА ТАКА КАЗВАТ БЕДНОТИЯ НЕ ГЛЕДАЙТЕ РУСИЯ

32

До 38

преди 9 години

"плачи ми се" неграмотни а ???

31

Анонимен

преди 9 години

Като чета какво се пише в коментарите, плачи ми се. ***, неграмотен, неинформиран и злобен народ, до къде ви докараха управници, ЕС и НАТО. Боже опаси !

30

До до 23

преди 9 години

Просто ни окупират, за да не им се измъкнем. Все още техните мекерета тук не са овладели достатъчно България.Но като виждаш колко лъскачи пишат тук и как са възпитавани младите последите години, това е неотменимо.Снемат охраната на Шипка, боядисват руски паметник, филм за руските престъпления в Афганистан по една ТВ, филма за Катин в друга.Ясно е кои трябва да са лошите...............Аз пък възпитавам сина си в любов и към България, и в признателност към Русия. Това не могат да ми забранят

29

силна България :)

преди 9 години

Бре ,ми то ако ни пратят тази помощ на нас ,сигурно половин година ще си живеем като бейове :)) Е разбира се ако не минат през ръцете на депутатите де ,ама пак ще остане и за нас !

28

Сизиф

преди 9 години

Някой да пита някой руснак дали вобще му пука за Украйна, Всеки дири и вие ще отговорите, че не искате ваще данъци да отиват в друга държава, и ви е готино да сте на топло и да има пари в джоба. Украйна е далече, но хайде де ссъберете помощи и ги изпратете да ви видя какви хуманисти сте.

27

Гитлер

преди 9 години

Рассия - страна агромная, страна ПРАСТАЯ!

26

До pornovkontakt . r

преди 9 години

Ако не им харесваше до сега да са го свалили, имат традиции в това руснасите. А относно домашното порно, щом ти харесва да се снимаш в такива гадости проблема си е твой, но поне не се хвали с него.

25

сизиф

преди 9 години

"Руският народ е дружелюбен и обичлив !" Ae стига бе така ли? Ама наистина ли е такъв народа или русия подкупва донбас с тези помощи, и колко руски пехотинци ще се напъхат в украйна с колоната? айде стига глупости вече, гледайте къде са парите бе хора, за без пари обяд няма. толкова ли сте слепи?

24

елеазар

преди 9 години

Умните, духовните, способните, даровитите, божествените, няма как да не са с Россия! Този, който си знае цената, той никога не слугува на дявола. Русия - крепост на християнската култура и Живия Бог - срещу сатанизма и скотоложството!

23

до 25

преди 9 години

Изтъркано, но върши работа! Буковата глава постоянно го използва.Реформаторите не го щат за премиер, той веднага ги щипва електорално - ,,Ще правят коалиция с комунистите.''. Изобщо, комунизмът стана такава завеса, зад която се крият много едри и дребни престъпления.Асансьор да падне и убие хора - комунистите са виновни, тълпата е доволна, наказани - няма.Тока спрял - разбира се, че пак е тяхна работа.

22

Анонимен

преди 9 години

Основатели на УССР, сиреч съвременна Украйна, са Ленин и болшевиките. Затуй и нашият седесариат я припознават като своя, зер една кръв с интернационала на кагала.

21

до 23

преди 9 години

Просто ни окупират, за да не им се измъкнем. Все още техните мекерета тук не са овладели достатъчно България.Но като виждаш колко лъскачи пишат тук и как са възпитавани младите последите години, това е неотменимо.Снемат охраната на Шипка, боядисват руски паметник, филм за руските престъпления в Афганистан по една ТВ, филма за Катин в друга.Ясно е кои трябва да са лошите.

20

До 20

преди 9 години

Ето това се казва ***! Това с "комунистите" е толкова изтъркано, че не си заслужава даже да ти се отговаря. Я ми кажи "умнико" откъде тръгват утопичните идеи за свобода, равенствио и братство? Нещо да си чувал за Томас Ман, за Маркс и Енгелс? Казвам само най-известните, съмнявам се другите да ги знаеш. Те да са руснаци? И защо това, че Русия и бившия СССР са се стремили да бъдат социално ангажирани, това трябва да се порицава?Нали всички европейски страни сега това говорят и правят?

19

Анонимен

преди 9 години

"Бе нещо съмнително много безпричинно ви е мила тая Русия.Защо и по улиците няма толкова хора така да говорят като вас."Бих добавил, че и безпричинно им е крива Украйна, ама както и да е...