303

Идеалист

преди 9 години

Не желаем както някой професори да целуваме ръката и други части на Боко и Цоко. Това е низост да преклониш глава пред този " матрял" Не мога да се съглася с максимата " За съм *** и вие сте прости, затова се разбираме'. Нямам нищо общо с чалгаджии. Аз слушам джаз.

302

Да

преди 9 години

Да те хакат доганистите в очето ти кво

301

Венелин

преди 9 години

за псих.Е какво му е успешнато на Бойчето? Провали се напълно и хвърли оставка. Като преди това изхарчи всичко в резерва...Печелел избори. В Бйлгария всеки може да спечели изборите и за това има поне 17 начина. Това не прави никой от тези печелители държавник!

300

психолог

преди 9 години

Винаги ми е било интересно , защо всички неуспели партии се нахвърлят върху най-успешната ГЕРБ. На всички избори ГЕРБ е победител. Предполагам, че мижитурките и слабаците най-много се ежат и при първия шамар си подвиват опашките. В момента Б.Борисов е най добрия Държавник и в това няма съмнение. Иван Костов не може да спи, че народа го мрази и не го ще. Той си въобразява, че като непрекъснато прави мизерии на ГЕРБ ще се почуства по добре. Не другарю Костов, само затъваш в собствената си омраза.

299

don_toni1979

преди 9 години

Борисов е прав РБ ще направят коалиция с БСП и с това ще избягат много хора подкрепящи ги през годините за реформаторите единствения път към парламента мина през ГЕРБ всеки друг път е грешен

298

Розко

преди 9 години

Не знам що се излага така Радан..но майго е тресната болестта на Бареков и Волен

297

Анонимен

преди 9 години

Боцко,а ние ти пожелаваме НЕУСПЕШНА коалиция с ДПС.

296

Иво

преди 9 години

С тази политика, която водят РБ, няма да могат да минат бариерата. Явно Миков добре им плаща, за да рискуват това.

295

Анонимен

преди 9 години

БСП-ДПС-Атака-Деформатори-БеБеЦи-Кооператори и всякакви други оратори-манипулатори са впрегнати от Кукловодите на прехода да плюят по ГЕРБ с цел да намалят процентите им на изборите, като разчитат, че традиционно народа ни е с къса памет, а на някои даже им липсва такава ( някъде около 11 % !

294

Анонимен

преди 9 години

ББ И ЦЦ са си *** и в червата....Те не са никакви политици,а крадливи червени мутри!герба=бсп=абв=атака=дпс=ббц=вмро=рзс=Б К П/дс,кгб

293

mihaela85

преди 9 години

БСП, РБ и ББЦ ще съберат толкова гласове общо, колкото ГЕРБ ще събере само от една община!

292

до 317

преди 9 години

Бай Тошо беше несправедливо изгонен чрез хората на КГБ в БКП, най-вече на Луканов, който искаше бай Тошо да се махне за да няма кой да му пречи да приватизира БГ, както се случи по-късно! Бай Тошо беше неудобен за перестройката, подготвяна от Горбачов, която имаше за цел от социализъм да се премине към капитализъм, обаче не западен тип, а червен капитализъм, тоест комунистите да прилапат държавните средства и да станат червени капиталисти милионери на готово! Ако Тошо беше останал още на власт нямаше да се случи това разграбване на държавата от съпартийците му

291

Анонимен

преди 9 години

Българското КГБ или Коалиция Голям Бостан - БСП-ДПС-Атака ни вкара в батака само за 1 година - машалла маладци !!! Браво, успяхте за пореден 4-ти път да съсипете страната ни и да се облажите с милиарди, откраднати от бедния народ, който пак ще плаща откраднотото от вас и пак 15 % от избирателите т.н. червени *** ще гласуват за грабителите си и по този начин ще ги държат в Парламента вместо да са в затвора! Ето за това сме най-бедните в Европа, а другите бивши соц. страни отдавна излязоха от червеното блато и сега са 100 пъти по-добре от нас!

290

Анонимен

преди 9 години

Успешна коалиция БОСТАН, Боко Тикво Ефенди

289

Гриша

преди 9 години

Един въпрос с повишена трудност към гербаджиите, бил ли е десния политик Бойко Борисов на откриването на паметника на Тодор Живков в Правец?????

288

Анонимен

преди 9 години

Борисов пожела успешна коалиция на Реформаторите с БСП-----------Ха, май спонсора на протестърите и техните ментори от ДСБ са си сритали капите?

287

Анонимен

преди 9 години

Не жалко, че Борисов се докопал до властта с гадости, жалкото е, че има хора които го хвалят и представят като панацея за управлението. Иска ми се да мога да видя излъганите им физиономии и погнусата когато разберат, че идола им е използвал вярата и надеждата за по-добър живот за да се подсигури с още няколко милярда. А те ще бъдат още по-бедни и нещастни но ще си траят защото от свои наи-боли.

286

Анонимен

преди 9 години

Как ще се изненада в изборната нощ....ама още не знае...

285

Анонимен

преди 9 години

Боко *** си играе на топчета, защо ли си мисля че хората трябва да работят заедно ако имат общи убеждения и цели, а не ако не си с мен си с тях ??>

284

Десен

преди 9 години

Един *** като БОРИСОВ може да ръси само ГЛУПОСТИ!По-добре да каже върху какво вече се е споразумял с ДПС и ПЕЕВСКИ!Какви далавери са замислили.И колко ще струват тези далавери на българския народ!Ще се съюзи и с ДЯВОЛА само и само да го приемат за ПРЕМИЕР.Това му е болката на този егоцентрик и авторитарен тип!